Хто краде скриньки збору коштів у підтримку добровольців?

Поділитися

Сьогодні мова піде не про владу, олігархів та інших можновладців, які відмивають собі золоті гори на крові хлопців, котрі гинуть на війні (до них ще дійдемо). Мова піде про дрібних, жалюгідних злодюжок, які беруть приклад з влади і починають обдирати наших бійців способом крадіжки скриньок.

Декілька днів тому, до нас звернулися працівники магазинів, в яких стоять скриньки для збору коштів на підтримку Добровольчого Українського Корпусу “Правий Сектор”. Ще давніше тернополяни надсилали нам фото з розпломбованими скриньками без вмісту(фото 2, 3).

Перший такий випадок стався в магазині ТЦ “Novus”, проте охороні не вдалося зловити злодія, і він втік разом із коштами. Наступного разу – 27.01.2016 р. – був затриманий. По даному факту праціники МВС в м. Тернопіль, даній особі пред’явили звинувачення по ст. 51 – дрібне викрадення чужого майна. Шахраю виписали штраф і відпустили. Проте, це його не зупинило і в понеділок, 1 лютого, в магазині “Сільпо” (вул.Симона Петлюри, 2) відеокамерами знову було зафіксовано крадіжку скриньки тією ж особою (злодія не зловили).

Отже, хто краде скриньки в бійців ДУКу?

Спеціально для медійників, які люблять посилатися на неперевірені джерела та неофіційну інформацію, наводячи при цьому наклепи на організацію, вигадуючи фантастичні історії про поганих правосєків, ми провели розслідування і можемо впевнено сказати, хто є злодієм. Тому ЗМІ можете зразу виключати свою фантазію і не вигадувати зайвого. Як завжди подаємо вам все готове…

11(1)Шахраєм виявився 28-річний тернополянин Орлов Олександр (фото 1), котрий неодноразово проходив по кримінальних справах, зокрема за вживання наркотиків.

Також нам стало відомо, що Орлов пів року тому крав скриньки в логістичному центрі допомоги бійцям АТО.
Варто замислитись – скільки ж таких крадіжок він зробив за весь цей час?
Тепер питання до працівників МВС – а куди ви дивитесь? Вас не цікавить така дрібна справа, бо це не активіст “Правого сектора”?
Звичайно ж! За це зірки на погони не впадуть, як за посадженого правасєка. Ви слухняні виконавці наказів від свого “господаря” у вашому уявленні інших “бандитів”, окрім членів “Правого сектора”, взагалі не існує.

Щодо ЗМІ – впевнена на всі 100%, що якби ним виявилася людина із ПС, то з цього роздули б мега сенсацію на всю Україну і ще обов’язково добрехали б, для кращого образу вбивці-правасєка. Все в кращих геббельс-традиціях. Чи не так?

Велике прохання до жителів міста Тернопіль – будьте пильними! Як в плані злодіїв, так і в плані брехливих інформаційних вкидів!

Слава Україні!

fwN8NrgwVlw

qVr1NxZXJ5c

Хмарочоси СБУ (відео)

Як у Тернополі, Львові та Києві згадували Скрябіна (фото, відео)