Кажуть, що в нас грошей немає, а для 25 мільйонерів на Тернопільщині відкрили окрему податкову

Поділитися

DSC_0074Відкрито Тернопільське управління СДПІ з обслуговування великих платників податків

Сьогодні, 18 лютого в Тернополі відкрито модернізований Офіс з обслуговування великих платників податків Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей. Відтепер супровід та обслуговування 25 підприємств, які відповідають критеріям великого платника податків, буде здійснюватися в Тернопільському управлінні Спеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великих платників податків у м. Львові Міжрегіонального головного управління ДФС.
На правах господаря, розпочав захід начальник Головного управління ДФС у Тернопільській області Ігор Комендат. Він, зокрема, привітав усіх присутніх із такою неординарною подією – створенням офісу з обслуговування великих платників податків саме у Тернополі. «Переконаний, що наші фахівці будуть надавати якісні послуги великим платникам податків, а бюджет області відповідно поповниться вагомими коштами. Адже тільки минулого року великі платники Тернопільської області забезпечили надходження до бюджету майже мільярда гривень, що становить 49% від загальних надходжень по області», – сказав керівник відомства.
«Податкове законодавство передбачає, що у 2016 році всі великі платники податків мають обліковуватися в Офісі великих платників податків. Їх значення у податковій реформі дуже важливе, адже 55% надходжень в Україні забезпечує великий бізнес. Саме тому для нього повинні бути створені максимально комфортні умови для ведення своєї діяльності. Враховуючи побажання громад в Україні, буде відкрито 5 Офісів з обслуговування великих платників податків. Сьогодні ми відкриваємо третій такий Офіс і сподіваємось, що це сприятиме поліпшенню роботи сервісної складової Державної фіскальної служби і забезпечить її наближення до європейського рівня», – зазначив під час виступу заступник начальника Міжрегіонального головного управління ДФС – Центрального офісу з обслуговування великих платників Олександр Лепетюк.
Учасниками урочистого відкриття Офісу великих платників були керівники підприємств, які належать до категорії великих платників Тернопільщини. Вітаючи їх, голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна висловив побажання, щоб із створенням Офісу і забезпеченням комфортних умов для ведення бізнесу, кількість великих платників податків на Тернопільщині збільшилася в рази.

Відділ комунікацій
Головного управління ДФС у Тернопільській області

Тернополян-кухарів та майстра з приготування шашликів запрошують на роботу за 450 гривень на день

У суші-бар ресторану “Старий Млин” запрошують на роботу сушиста