Майдан у Ланівцях переміг: «Агро-Ланівці» припинило свою діяльність

Поділитися

derevlВчора, 15 лютого ТОВ «Агро-Ланівці» повідомили про припинення своє діяльності на території м. Ланівці.

Про це розповів перший заступник голови Тернопільської обласної ради, голова партії ТОО ВО «Батьківщина» Василь Деревляний.

Минулого тижня сесія Тернопільської обласної ради обговорювала конфлікт у Ланівцях між громадою і підприємством “Агропродсервіс”. Місцеві мешканці скаржилися на задушливий  сморід, небезпеку  забруднення підземних вод через роботу свинокомплексу “АгроЛанівці” й вимагали закрити підприємство.

Депутати вислухали всіх представників громади і створили спеціальну робочу групу, яка вже до наступної сесії мала дати справедливу оцінку ситуації та допомогти її вирішити.

Але перший заступник голови Тернопільської облради Василь Деревляний взяв на себе зобов’язання перед громадою – вирішити цю проблему раніше.

«Як ми і обіцяли ланівчанам, обласна рада зробила все від нас залежне і вже через 5 днів отримали результат», – повідомив політик.

За його словами, лише закриттям свиноферми ця історія не завершиться, поки не будуть притягненні до відповідальності всі посадові особи, які давали дозвіл на діяльність підприємства з порушеннями санітарно-екологічних норм, повідомляє партійний сайт місцевої “Батьківщини”

Хай всі Ланівці засмердяться лиш би мені зарплату платили

***

У Ланівцях більше місяця люди воюють проти олігарха-регіонала (відео, фото)

***

 

Надал 2 года не может установить памятник Героям Небесной Сотни в Тернополе

Сеть аптек «Пани Аптека»: популярные товары для красоты и здоровья и востребованные услуги