Мирний Марш Честі крокував Тернополем (фото)

Поділитися

1(3)Тернополем 15 лютого пройшов Марш Честі, патріотичні молодіжні організації міста таким чином висловили свою позицію щодо бездіяльності правоохоронців стосовно іноземців, що підозрюються у зґвалтуванні 13-14-річних дівчат. Також активісти зустрілися із керівництвом медичного університету та висловили вимогу аргументувати дисциплінарні покарання для студентів, які фотографувалися із людським тілом, з яким працюють у процесі навчання та опублікували все на своїх сторінках у соцмережах.
Прийшовши під стіни гуртожитку ТДМУ ім. І. Горбачевського, активісти не вчиняючи жодного насилля, у гучномовці висловили свої думки і звернулися до іноземців із вимогою не просто мати уявлення про наші традиції, але і поважати, не порушувати їх.
– Наша акція має цілком мирний характер, ми нікого не лякаємо і нікому не погрожуємо, але хочемо наголосити, що приїжджаючи до України, іноземці повинні знайомитися з нашими традиціями та поважати їх, інакше, справедливе, законне покарання буде вчинене проти них. “Студентська Свобода” та інші присутні тут організації засвідчують свою готовність до постійного контролю подібних ситуацій,- наголошує заступник голови тернопільського обласного осередку “Студентської Свободи” Тарас Озарків.
2(3)
3(1)
4

Громадяни будуть платити лише за фактично спожите тепло

Ганьба: 4 з 6 найпопулярніших сайтів, якими користуються українці, російські