На Тернопільщині проведено прес-конференцію на тему: «Впровадження в дію Закону України «Про пробацію»

Поділитися

IMG_0009В приміщенні управління ДПтС України в Тернопільській області пройшла прес-конференція завідувача сектору кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України в Тернопільській області Наталії Хільченко на тему: «Впровадження в дію Закону України «Про пробацію».
На прес-конференції завідувач сектору кримінально-виконавчої інспекції Наталія Хільченко довела присутнім прийнятий Закон України «Про пробацію», який було розроблено з урахуванням міжнародного та європейського досвіду пробації, роз’яснила напрямки пробації (досудову пробацію, наглядову пробацію, пенітенціарну), а також взаємодію органу пробації з органами влади, підприємствами, установами та організаціями.
«На Тернопільщині до 2015 року штат кримінально-виконавчої інспекції налічував 46 осіб, які обслуговували 18 територіальних підрозділів.
У зв’язку з розширенням повноважень покладених на працівників кримінально-виконавчої інспекції збільшився штат територіальних відділів (секторів) до 73 одиниці: 50 одиниць наглядової пробації, 6 психологів і 17 фахівців з питань соціального супроводу суб’єктів пробації. Наразі на обліку обласної кримінально-виконавчої інспекції перебуває близько 1300 осіб, засуджених до альтернативних позбавленню волі видів покарань», – завідувач сектору кримінально-виконавчої інспекції Наталія Хільченко.
Також під час прес-конференції Наталія Хільченко довела присутнім про проведену роботу керівників управління ДПтС України в Тернопільській області та персоналу інспекції щодо забезпечення територіальних відділів (секторів) кримінально-виконавчої інспекції службовими приміщеннями відповідно до розширеного штатного розпису та технічних і санітарних норм.

Прес-служба
управління ДПтС України в Тернопільській області

Звернення Української асоціації активного екологічного туризму з приводу створення ГЕС на Дністрі

Мер Тернополя організував повітряний захист міста від путінських загарбників (відео)