Порушення правил проїзду перехресть призвело до автокатастрофи у Тернополі (фото)

Поділитися

avaria11 лютого о 10 годині 40 хвилин надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду неподалік ринку «Західний» в місті Тернополі.

На місці події правоохоронцями було встановлено, що водій автомобіля «AUDI A-6», виконуючи поворот з вулиці Будного на вулицю Лучаківського не пропустив автомобіль «RENAULT KANGO», під керуванням 25-річного жителя міста Львова, який рухався в зустрічному напрямку.

В результаті зіткнення пасажир автомобіля «AUDI» 1994 року народження з травмою звернувся в лікувальний заклад, де після надання медичної допомоги відпущений по місцю проживання.

Цього ж дня, о 18 годині 30 хвилин, надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду при в’їзді в місто Ланівці.

На місці події було встановлено, що 33-річний водій автомобіля «КАМАЗ», житель Збаразького району, при виїзді з другорядної дороги на головну, не надав перевагу в русі пасажирському автомобілю «MERCEDES BENZ», який рухався по автодорозі «Тернопіль-Ланівці». В наслідок зіткнення автомобіль «MERCEDES» перекинувся.

В результаті автопригоди, для надання медичної допомоги, двох пасажирів іномарки 1998 років народження, жительок Хмельницької області, було доставлено в Лановецьку райлікарню, не госпіталізовано. Триває слідство.

Неподалік села Колодно перекинувся автомобіль

У Тернополі два наїзди на пішоходів