У травні в Стокгольм на “Євробачення” поїде Джамала з піснею 1944

Поділитися
dgamalaУ неділю, 21 лютого в Україні паралельно на телеканалах СТБ і UΛ: Перший відбувся фінал Національного відбору на міжнародний пісенний конкурс “Євробачення 2016”. За підсумками суддівського і глядацького голосування переможцем стала Джамала. Загалом співачка кримськотатарського походження з піснею “1944” отримала найвищі 11 балів.
Журі конкурсу: Костянтин Меладзе, Руслана Лижичко та Андрій Данилко годину сперечалися, як зауважив ведучий фіналу Дмитро Танкович, перед тим, як оголосити переможця. Напевно, запроданець Кремля все робив, аби кримсько-татарська співачка не представляла Україна.
 Результати фіналу:У підсумку, 1 бал (нижчий) від усіх суддів одноголосно отримали Brunettes Shoot Blondes.

2 бали – група Pur: Pur. 3 бали – група “НеАнгели”. Хоча, Андрій Данилко зізнався, що від себе дівчатам поставив найвищі – 6 балів. 4 бали – SunSay. Причому, Костянтин Меладзе від себе дав йому найвищі 6 балів. 5 балів – Джамала. І найвищу оцінку від журі – 6 балів отримали The Hardkiss.
За підсумками глядацького голосування:
 1 бал – Brunettes Shoot Blondes. 2 бали – група “НеАнгели”. 3 бали – група Pur: Pur.

4 бали – SunSay. 5 балів – група The Hardkiss. І найвищі 6 балів пішли до Джамали.
За підсумками суддівського і глядацького голосування, співачка Джамала стала переможцем Національного відбору, незважаючи на те, що у неї і The Hardkiss по 11 балів.
Але, за правилами українського відбору, вирішальний голос за глядачами, які оцінили Джамалу в найвищі 6 балів. Джамала зі сцени подякувала всім, хто голосував за неї і за надану їй довіру.
 Всього у фінальному голосуванні взяли участь 389,5 тисяч глядачів, а також було відправлено рекордну кількість смс-повідомлень.

Оце народ накрутили заради посереднього пісенного конкурсу секс-меншин в Європі ))
Джамала представляє дуже емоційну пісню 1944. Перед прем’єрою композиції 5 лютого Джамала написала на сторінці у Facebook: “В минулому році я написала “1944”, знакову для мене композицію. На її написання мене надихнула розповідь моєї прабабусі Назил-хан про трагедію, яка сталася з нашою сім’єю і з усім кримськотатарським народом у 1944-му. Я кажу про насильницьку депортацію. Моя прабабуся втратила тоді одну зі своїх дочок”. Для співачки це “дуже особиста пісня”, і їй хотілося б, щоб меседж у композиції, “почуло якомога більше людей і в нашій країні, і за її межами”. Півфінали 61-го пісенного конкурсу Євробачення пройдуть у Стокгольмі (Швеція) 10 і 12 травня, фінал – 14 травня. Учасник від України виступить у другому півфіналі, повідомляють fakty.ictv.ua

Нагадаємо, що так званий музичний продюсер Костянтин Меладзе, бізнес-проекти якого досі розважають кремлівських загарбників, розкритикував співачку за сценічний костюм. В патріотичних колах вважають, що блазень Москви мав завдання не допустити на Євробачення від України кримсько-татарську співачку за походження Джамалу.

“Пісня – це одна історія, постановка – інша, а ваш зовнішній вигляд і плаття – третя. Євробачення можна виграти тільки з командою. Це плаття могло б бути на якийсь бек-вокалістці, але з огляду на ваш образ, це занадто просто. З цим зовнішнім виглядом ми Євробачення виграти не зможемо “, – заявив Меладзе, майже голі співачки якого псують смак української молоді майже два десятиліття. більше того, у час війни продюсовані ним гурти не просто гастролюють Росією, чим наповнюють бюджет північної сусідки, але й є бажаними гостями на всіх топових тусовках у Кремлі.

Благо, українці недослухались до чорного піару Меладзе…






У селі Юр’ямпіль п’яний сусід ледь не зарубав сокирою сусіда з донькою

На Тернопільщині СБУ викрила факти торгівлі та зберігання зброї