А влада проти беззаконня?

Поділитися

medun-770x577Складається враження, що тернопільські перевізники, під покровительством начальника управління транспорту міської ради пана Мединського, просто знущаються над тернополянами. Вони знову заговорили про підвищення вартості проїзду у маршрутках, вкотре посилаючись на те, що їм не вистачає на пальне, ремонт автобусів, відновлення салонів, виплату зарплати і т. д. Це при тому, що після попередніх підвищень тарифів практично всі обіцянки щодо підвищення комфорту та безпеки пасажирів так і залишилися обіцянками. Машини, у яких салони мають пристойний вигляд, можна порахувати на пальцях. В окремих у салоні неможливо дихнути через різкий запах пального чи смаленої гуми. Водії продовжують зачиняти двері перед самим носом у пасажирів, не лише створюючи небезпеку для здоров’я, а й загрозу для життя. Ось і нещодавно трапився аналогічний випадок на 27-му маршруті, коли було травмовано пільгового пасажира. Цікаво, хто компенсуватиме людям завдану шкоду?
marshА пан Мединський займається окозамилюванням. Мовляв, влада проти, але…Коментуючи вимогу перевізників, розказує, як і зрештою щоразу перед черговим підвищенням тарифів, що міська рада вивчатиме економічну обґрунтованість розрахунків. І немає сумніву, що «вивчить» так, як треба. Одного дня тернополян, як і завжди, поставлять перед фактом: віднині вартість проїзду – 4 гривні. І нікого не цікавить, що більшість городян заледве зводять кінці з кінцями, бо ніхто їм зарплату не підвищує. А ось підвищення зарплати водіїв – залізний аргумент.
Тепер про електротранспорт. Нам постійно розказують, що знову закупили партію тролейбусів, інші відремонтували, однак, аби дочекатися їх на зупинках міста впродовж робочого дня, доводиться вичікувати по півгодини, а то й більше. В управлінні транспорту пояснюють: стали на перерву. Цікаво, як можуть стати на перерву всі тролейбуси одночасно? Повний абсурд! Зате маршрутки гасають, як навіжені, одна поперед одної. Не треба великого розуму, аби зрозуміти: в такий спосіб дають заробити «маршрутникам», які «годують» своїх покровителів. Ніхто й не збирається думати про тих, кому доводиться рахувати кожну копійку і користуватися послугами найдоступнішого транспорту.
Час нарешті чиновникам зробити правильні висновки і на ділі почати турбуватися про людей, а не лише про свій гаманець.
Вікторія ПРАВДЕНКО.

Twitter: 10 років, мільйони користувачів, мільярди прибутків

Автоматы гейминатор – игры с накалом страстей