Агрохолдинг “Мрія” отримав пропозицію про фінансування оборотного капіталу в розмірі 50 млн доларів США для завершення 2016 року

Поділитися

mriya_profile_vac_topКомпанія «МРІЯ Агрохолдинг» отримала пропозицію від консорціуму поточних бондхолдерів і міжнародних інвесторів про відкриття нової кредитної лінії на суму 50 млн доларів США. Новий робочий капітал дозволить завершити весняну посівну та провести збиральну кампанії. Істотною умовою отримання кредиту є прийняття більшістю кредиторів угоди про реструктуризацію.

«МРІЯ Агрохолдинг» зараз знаходиться в процесі переговорів з Координаційними комітетами кредиторів і бондхолдерів щодо умов реструктуризації боргового портфеля, у які були внесені зміни, необхідні для залучення нового кредиту. Згідно з оновленими умовами, заборгованість «МРІЇ» повинна бути відновлена ​​на максимальному рівні в 300 млн доларів США, включаючи забезпечені кредити, основний борг і суму нового оборотного капіталу на 2016 рік. Сума поточного боргу понад максимальний рівень буде перетворена в інструмент, подібний акціонерному капіталу, що забезпечить кредиторам повну вигоду від відновлення капіталізації Компанії шляхом події ліквідності.

«Хочу підкреслити, що процес реструктуризації, через який проходить «МРІЯ», – унікальний для України, оскільки він надає кредиторам всі вигоди участі в акціонерному капіталі. Крім того, у процесі бере участь велика кількість стейкхолдерів із різними інтересами, кожен з яких діє в рамках своїх процедур. Наша поточна задача – скоординувати прийняття умов більшістю кредиторів, а також об’єднати та консолідувати всі індивідуальні кредитні угоди в новий стандартний кредитний документ, який був би прийнятний для всіх сторін і відповідав законодавствам Кіпру та України. Ми сподіваємося, що зможемо оперативно пройти всі необхідні юридичні та адміністративні процедури», – сказав Тон Хулс, фінансовий директор Агрохолдингу «МРІЯ».

«МРІЯ» закликає кредиторів узгодити умови реструктуризації та залучення робочого капіталу до кінця березня 2016 р.; в цьому випадку додатковий робочий капітал Компанії буде профінансований вже в кінці квітня.

У ході переговорів також досягнуто згоди про пролонгацію до кінця квітня 9 млн доларів в рамках кредиту на поповнення робочого капіталу, отриманого «МРІЄЮ» в червні 2015 року. Нагадуємо, що в листопаді 2015 року Компанія виплатила 16 млн із залучених 25 млн доларів США.

На Тернопільщині засуджено жителів Луганської та Запорізької областей за вчинення серії квартирних крадіжок

Удивительные возможности новой площадки казино slotsclub.net