Арсен Мірзоян на своєму концерті запропонував одружитись Тоні Матвієнко

Поділитися

167 березня український музикант Арсен Мірзоян зіграв сольник у Жовтневому палаці. Чоловіча лірика, шалена енергетика, перевірені хіти. Все це супроводжувалось аншлагом у залі. Глядачі з перших акордів підспівували Мірзояну як старі, так і нові пісні. Дарували гарячі оплески та викликали на біс.

Але головним сюрпризом вечора стала пропозиція руки та серця, яку музикант зробив своїй коханій – Тоні Матвієнко. Після виконання пісні “Тягни небо на себе” Арсен Мірзоян спустився в зал та підійшов до місця, де сиділа Тоня, став на коліно, дістав святкову коробочку з кишені та вручив співачці. Від несподіванки Тоня розгубилась та почала плакати, але зібравшись з думками – відповіла “Так”.

“Я не очікувала такої пропозиції, – диліться враженнями Тоня Матвієнко. – Це був сюрприз для мене! Я сьогодні ледве встигла на концерт до Арсена, бо так само мала виступ. Таке довгоочікуване освідчення! Бажаю усім сказати “Так” у цьому житті. Цей день ніколи не забуду! По емоціях навіть немає з чим порівняти – це було незрівнянне почуття радості”.

Після освідчення Арсен Мірзоян повернувся на сцену та заспівав пісню про “Вінні-Пуха”. Не обійшлося без біса, під час якого він виконав композицію “Пілігрим”.

3(2) 17 15 14(1)

Объективный выбор VPS

Затримали злодія-гастролера, який заліз до магазину, щоб випити та закусити