На залізниці загинуло більше сотні осіб за рік

Поділитися

zaliznycya_16На залізничних коліях Львівської залізниці протягом 2015 року було травмовано 111 осіб, із них 62 – смертельно. Травмовано 8 дітей віком до 16 років, із них 5 загинули.
За 2 місяці поточного року 6 громадян отримали травми різного ступеню важкості, в тому числі 1 дитина, а 8 загинули.
Основними причинами травмування людей залізничним рухомим складом і ураження струмом контактної мережі є незнання і порушення правил безпеки при знаходженні в зоні залізничних колій, невиправданий поспіх і безпечність, небажання користуватися перехідними мостами, тунелями та настилами, а часом бешкетництво, хуліганство та ігри, як на залізничних коліях, так і на прилеглій до них території.
Працівники стрілецької команди на станції Тернопіль воєнізованої охорони залізниці вкотре закликають усіх бути уважними в поїздах, на платформах, поблизу колій, на переїздах і т.д., не залишати без нагляду дітей, адже перебування поблизу залізничних об’єктів вимагає неухильного дотримання правил безпеки для збереження власного життя та здоров’я.
Просимо беззастережно і чітко дотримуватися «Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України».
Також не слід забувати, що особи, які порушують «Правила», несуть відповідальність, передбачену чинним законодавством України. А при скоєнні правопорушень неповнолітніми, повну відповідальність несуть їхні батьки чи опікуни.

Із зони АТО повернулось восьмеро працівників податкової міліції Тернопільщини

Самые прибыльные игровые автоматы в рунете