Надзвичайна подія на Тернопільщині: двоє вбитих, один поранений

Поділитися

2У п’ятницю, 4 березня, о восьмій годині до чергової частини Тернопільського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя села Петриків, про те, що в дворі сусіднього будинку чути постріли. На місце події вирушила група швидкого реагування та слідчо-оперативна група.

Поліцейські з’ясували, що є потерпілі. Було знайдено чоловіка з вогнепальним пораненням у плече. Потерпілий 1974 року народження. Зараз він перебуває у реанімаційному відділенні лікарні.

За попередніми даними, стрілянину влаштував 55-річний житель Львівської області. Чоловік приїхав до Петриків до жінки, з якою був одружений. Щоправда, сімейне життя дало тріщину, тому дружина подала на розлучення. Саме з метою підписати усі необхідні документи львів’янин й приїхав на Тернопільщину. Довідавшись, що благовірна встигла знайти йому заміну, чоловік влаштував розбірки.

3Як повідомив виконуючий обов’язки начальника Головного управління Національної поліції Тернопільщини Олександр Богомол, чоловік спочатку кинув вибуховий предмет у вікно будинку, де на той час були діти. На щастя, ніхто не постраждав. Далі з гладкоствольної мисливської рушниці поранив співмешканця дружини. Але на цьому не зупинився. Взявши у заручники 81-річного господаря, забарикадувався у підсобному приміщенні.

На місце події прибули бійці спецпідрозділу «Сокіл» тернопільської поліції, було оголошено операцію «Грім». Поліцейські вели переговори, намагалися зробити все можливе, аби визволити заручника та змусити нападника здатися, проте не вдалося. Зловмисник підірвав гранату, завдавши смертельних поранень пенсіонерові та собі.

1На місці події тривають слідчі дії. Ніхто з місцевих жителів та працівників поліції не постраждав.

Розпочато кримінальні провадження за частиною першою статті 115 – умисне вбивство, статтями 263 – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами та 146 – незаконне позбавлення волі або викрадення людини ККУ.

У засобах масової інформації пишуть, що львів’янин був учасником АТО, проте правоохоронці встановили – участі у бойових діях чоловік не брав, але був учасником майдану під час Революції Гідності. Звідки у нього зброя та вибухівка – встановлюється.

dosie102.te.ua

***

До реанімаційного відділення було госпіталізовано 42-річного мешканця села Петриків Тернопільського району. Чоловік отримав вогнепальне поранення у плече під час розбірок, що їх влаштував благовірний його співжительки.

Деякі засоби масової інформації поспішили сповістити, що чоловік від травматичного шоку та крововтрати помер, проте дана інформація не відповідає дійсності.

Потерпілого прооперували. На даний час загрози його життю немає.

 

Свежие акции и турниры в казино “Вулкан” онлайн

Смертельна ДТП у Тернополі: правоохоронці просять відгукнутися свідків та очевидців події