Оголошено конкурс грантів для Тернопільської області

Поділитися

ternopilska oblastПрограма USAID «Лідерство в економічному врядуванні» оголошує конкурс міні-грантів для громадських організацій п’яти областей України на розробку і адвокацію Дорожніх карт з розвитку підприємництва

Програма USAID «Лідерство в економічному врядуванні» оголошує конкурс міні-грантів для громадських організацій на розробку Дорожніх карт розвитку малого та середнього підприємництва у Вінницькій, Київській, Львівській, Тернопільській та Херсонській областях.

Під дорожньою картою мається на увазі опис послідовних кроків (заходів), розроблених за участі та з урахуванням інтересів всіх зацікавлених сторін, реалізація яких дозволить досягти поставленої мети конкурсу, а саме – зменшити регуляторні бар’єри та покращити бізнес середовище для МСП.

Переможці конкурсу, відібрані конкурсною комісією, отримають міні-грант обсягом до 100 тис. грн. (планується, що середній розмір гранту становитиме 50-80 тис. грн) на вдосконалення (доопрацювання) Дорожніх карт та їх адвокацію.

Конкурс дорожніх карт має на меті змобілізувати усі конструктивні сили територіальних громад чи об’єднань територіальних громад задля створення сприятливих умов для ведення бізнесу у регіоні.

Конкурс Дорожніх карт дасть змогу зібрати найкращі ідеї та покриє витрати на їх адвокацію (промоутування). Умови конкурсу передбачають, що найкращі Дорожні карти стануть частиною Плану дій Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва, який буде затверджуватися місцевою владою. План дій Регіональної програми розвитку МСП визначає план заходів місцевої влади в короткостроковій та середньостроковій перспективі щодо розвитку підприємництва в регіоні.

Останній термін подання Дорожніх карт: 30 квітня 2016 р.
Контактна особа: Ольга Красовська, експерт Програми USAID «Лідерство в економічному врядуванні», провідний науковий співробітник Інституту економічних досліджень та політичних консультацій (krasovska@ier.kiev.ua, +38 044 235 64 85)
Детальнішу інформацію про конкурс можна переглянути за посиланням

30 березня звітуватиме Тернопільська обласна рада

Роман Сасанчин із півдня Тернопільщини поїхав на гастролі в Нідерланди