Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує на дискусійний клуб в місті Тернопіль

Поділитися

dyskysiaЛюбите гострі дискусії та дебати? Маєте свою думку про відносини України та ЄС і хочете поділитися нею з іншими? Втомилися від безглуздих перепалок у facebook і хочете справжніх гострих баталій? Приходьте на дискусійний клуб та висловлюйте свою думку щодо відносин України та ЄС.

Що: Дискусійний Клуб «Практичні аспекти європейської інтеграції України та відносин між Україною та ЄС: бізнес-діяльність, проекти місцевого розвитку, зустрічі з партнерами по ЄС, історії успіху»
Де: м. Тернопіль, Центр європейських студій, бульвар Шевченка, 9.
Коли: 24 березня 2016 р. (четвер) о 11:00.
Спеціальний спікер клубу: посол ЄС в Україні, Ян Томбінський.

Модератор заходу: Ігор Процик, голова Правління Тернопільської обласної молодіжної громадської організації «Спілка Молодіжного Самоврядування»

Учасники клубу матимуть можливість задати питання та поспілкуватися з Головою Представництва ЄС в Україні, Яном Томбінські.

Для участі у дискусійному клубі потрібна обов’язкова попередня реєстрація на сайті http://euroquiz.org.ua/discussion-clubs.

Дискусійний клуб проводиться в рамках інформаційного проекту «ЄС: вибір української молоді», який спрямований на поширення інформації про ЄС та процеси євроінтеграції України. Серед заходів проекту – Всеукраїнська Євровікторина, конкурс фото, відео та аудіо творів, створення та ведення блогів та дискусійні клуби. Деталі по конкурсах можна знайти на сайті http://euroquiz.org.ua

Дискусійні клуби будуть проведені в кожній області України, включаючи регіони Донецької та Луганської областей.
За додатковою інформацією звертайтеся по телефону 093 525 83 34, 044 592 8669 чи пишіть на e-mail ask@euroquiz.org.ua, а також до місцевого координатора проведення Дискусійного клубу в Тернополі Ігоря Процика за тел. 0634546661

Проект «ЄС: вибір української молоді» є ініціативою, що фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні, виконавцем проекту виступає ГО “Молодіжна Альтернатива”. Партнерами проекту є Міністерство освіти і науки України та Міністерство молоді та спорту України.

Автоматы гейминатор – игры с накалом страстей

У Тернополі «Вільні Люди» провели інформаційний пікет за арешт Віктора Медведчука