Сестри Тельнюк присвятили пісні “Мені однаково” Надії ‪Савченко‬, а “Вір мені” – воїнам АТО

Поділитися

12821474_10205873389854209_8014509218367428279_nВчора у Тернополі, з великим успіхом, відбувся концерт сестер Тельнюк “Наш Шевченко”. “Наш Шевченко” – не данина моді, ми не намагаємось вскочити в тренд, ми просто визріли для того, щоб заспівати поезію Тараса Шевченка”,- розповдають Галя та Леся Тельнюк. Успіх настільки був шалений і приголомшливим, що співачки вже не мали пісень на біс, хоч зал їх викликав і викликав на сцену. А за кулісами сестри були просто розчулені від таких овацій, від шанувальників, які просили сфотографуватись з ними чи дати автограф.

Під час концерту тернополяни мали змогу послухати пісні на вірші Кобзаря: “Радуйся, ниво неполитая”, “Все упованіє моє”, “Поставлю хату”, “Не женися на багатій” (написана Шевченком на Тернопільщині), “Мені однаково”, “Садок вишневий”, “Псалми Давидові” тощо. Також у концертній програмі прозвучали твори Володимира Івасюка.

Пісню “Мені однаково” на слова Тараса Шевченка сестри Тельнюк присвятили Надії Савченко. Воїнам АТО співачки зробили присвяту у пісні “Вір мені”.

 

 

Сестри Тельнюк у Тернополі присвятили пісню “Мені однаково” ( на вірш Тараса Шевченка) Надії #Савченко

Опубліковано Борисом Машлянкою 11 березень 2016 р.

Для воїнів АТО

Опубліковано Борисом Машлянкою 11 березень 2016 р.

Живчики Хмельницького оркестру на концерті сестер Тельнюк ☺

Опубліковано Борисом Машлянкою 11 березень 2016 р.

На Шумщині водій молоковоза економив пальне так, що аж перевернув вантажівку

Раптово помер “кіборг” з Тернополя