Сьогодні стартувала кампанія “Hop, Nederland, hop!”

Поділитися

6 квітня у Нідерландах відбудеться референдум щодо угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Кампанія «Давай, Нідерланди, давай!» має на меті познайомити мешканців Королівства з талантами та досягненнями юних українців.

Серед учасників проекту – переможці конкурсу «Голос. Діти», Анастасія Багінська та Роман Сасанчин, талановита піаністка з синдромом Дауна Єлизавета Халявченко-Бабич, хлопчик-сирота з унікальним футбольним даром Віктор Аверін, скрипальки Олександра Хмара і Варвара Васильєва, чемпіонка Європи з шахів Вероніка Верем’юк, юна телезірка Євгеній Лебедин, молодий інтелектуал Віталій Начаєв, талановита художниця з проблемами зору Анастасія Новицька, фотомодель та гімнастка Дар’я Журбенко, хлопчик-майстер оперного співу Олександр Подолян та багато інших.

Вже запрацював Інтернет-сайт HopNederlandHop.com, що доступний трьома мовами – нідерландською, англійською та українською. На сайті опубліковані  10 відеороликів, головними героями яких стали талановиті українські діти, які виконують знамениту пісню «Вона вірить в мене» (нід. “Zij gelooft in mij”) видатного нідерландського шансоньє Андре Хазеса (нід. Andre Hazes). У цих роликах були використані елементи нідерландського фольклору. У студії було побудоване справжнє місто, що неначе зійшло зі знаменитих нідерландських магнітиків, і діти стали його мешканцями.

Всі охочі зможуть ознайомитися з творчим шляхом дітей-учасників, а також прочитати про філософію кампанії. Режисером відеороликів був один найталановитіших нідерландських фахівців Тед Ленсен (нід. Thed Lenssen), а аранжувальником – Клаас Берінгс (нід. Klaas Berings).

Наприкінці березня – на початку квітня діти-учасники кампанії відвідають Нідерланди, щоб особисто представити проект підданим Королівства. Діти відвідають визначні місця нідерландської столиці, візьмуть участь в ефірах на телебаченні та спілкуватимуться з ровесниками. Завершить кампанію великий дитячий концерт під відкритим небом, який відбудеться в Амстердамі.

«Тепер у нідерландців з’явиться можливість вплинути на майбутнє цих дітей. Їхнє «так» буде «так» цим дітям. Ви не знайдете у цій кампанії заклику голосувати «за» або «проти». Але ви побачите 10 дуже цікавих історій успіху» – зазначив співзасновник та член правління Українського кризового медіа-центру Геннадій Курочка. Також співзасновник та член правління Українського кризового медіа-центру Наталія Попович зазначає: «Ці діти вже народилися вільними, у незалежній Україні. Ми за те, щоб ці діти були частиною Великої Європи, як частиною Великої Європи колись була Київська Русь».
Український кризовий медіа-центр висловлює подяку фонду Western NIS за фінансову підтримку проекту.

Сайт «Давай, Нідерланди, давай!» http://hopnederlandhop.com/uk/
«Давай, Нідерланди, давай!» у Фейсбуці https://www.facebook.com/NederlandHop
«Давай, Нідерланди, давай!» у Твіттері https://twitter.com/NederlandHop
«Давай, Нідерланди, давай!» на YouTube
https://www.youtube.com/channel/UCgbLFocIaRHA4f4EwCQBa0w

Преимущества онлайн казино VulkanStavka

25 березня Геннадій Зубко відвідає Тернопільську область