Тернополян зомбують дешевим піаром

Поділитися

nadalТакого мозкового штурму, який чинить нинішня влада на тернополян, не знала навіть потужна совдепівська ідеологічна машина. Сьогодні практично все місто заполонила показушна пропаганда добрих справ мерської команди під проводом Сергія Надала.
Нас зомбують на кожному кроці, намагаючись переконати, що пан Надал – то месія, і йому треба мало не руки цілувати за те, що він встелив кілька метрів тротуарної бруківки чи заасфальтував клаптик дороги. Кричать про це з усіх екранів, моніторів і гучномовців. Стоїш на зупинці – отримай чергову порцію «позитиву», заходиш у громадський транспорт – і тут те саме: з екрана монітора одні і ті ж персонажі по десятому колу розповідають, як самовіддано вони працюють, аби покращити життя тернополян. Роблять подвиг з будь-якої дрібниці, забуваючи, що це їхні безпосередні службові обов’язки, за які вони отримують заробітну плату. Причому, все, що зроблено у місті, зроблено не за власні кошти чиновників, а за наші з вами кровні, які ми сплачуємо у вигляді податків.
А скільки коштів викидають на вітер! У тому числі ті, які вони вкладають в обслуговування технічних засобів з метою власного піару. Було б доцільніше спрямувати їх на підтримку соціально незахищених громадян чи на іншу справу, яка принесе користь місту та громаді. А люди по цих конкретних справах дадуть належну, а не нав’язану, оцінку владі.
Є така народна мудрість: що забагато, то не здорово. Її треба взяти на озброєння любителям дешевого піару, бо він спрацьовує лише до пори до часу, а потім викликає зворотну реакцію. Людей уже починає дратувати постійний тиск на їхню свідомість.
Світлана ДОБРИК

Грабіж на дві дії: один зірвав золотий ланцюжок, двоє спільників відібрали решту

Всесвітній день поезії відбувся у Тернополі