У Бережанах проводять конкурс на кращий логотип міста

Поділитися

beregn_sКонкурс проводиться в групі «Бережанці та бережанська діаспора». На конкурс логотипів міста Бережан надсилати свої роботи (не більше 2 логотипів від одного автора) можна на пошту design.info.center@gmail.com з приміткою “конкурс”.
Логотип переможця буде сучасною візитною карткою нашого міста.

***
1. Загальні положення:
1.1. Конкурс проводиться в групі «Бережанці та бережанська діаспора».
1.2. Взяти участь у Конкурсі можуть усі бажаючі.
1.3. Для проведення Конкурсу створюється он-лайн опитування.
2. Мета і завдання Конкурсу:
2.1 Мета: створити сучасне альтернативне функціональне лого, візуальну ідентифікацію та концепцію (увесь брендбук не потрібно). Гасло для логотипу “Бережани. Там, де добре…” Логотип має враховувати основне гасло (загальний колонтитул/логотип) і доповнюватись поясненням/ функціональним лого (на кшталт там, де добре … живеться)
3. Умови та порядок проведення Конкурсу:
3.1. Роботи приймаються до 18 березня 2016 р. включно.
3.2. Логотипи будуть подані на загальне анонімне голосування в групі “Бережанці та бережанська діаспора” 21 березня 2016 р., що триватиме до 25 березня 2016 року.
3.3. Вік учасників не обмежується;
3.4. Вимоги до конкурсних робіт:
До роботи додається: заявка учасника (прізвище, ім`я, по батькові автора (повністю), номер телефону та e-mail для зв`язку, а також певне письмове обґрунтування чому саме були використані ті чи інші образи.

На Тернопільщині керівник державного підприємства постане перед судом за спричинення шкоди на суму понад 4,5 мільйони гривень

Чому тарифи ростуть, а зарплати і пенсії – ні?