У Струсові є свій “Коперфілд”

Поділитися

Кіно про “вуйка з лісу”, який хотів керувати Теребовлянщиною

Непроста склалася ситуація щодо комунальних квартир у селі Струсів Теребовлянського району. Про це повідомляє редакції тернопільської інтернет-газети “Про все”  Ігор Дзвінка.

Чоловік оповів, як помічник-консультант народного депутата України Люшняка – голова Асоціації голів сільських та селищних рад Теребовлянського району, Струсівський сільський голова Роман Бойко “сприяв” багатодітній родині у наданні комунальної квартири… Одним словом, квартиру “шляк трафиф”

УВАГА! СЕНСАЦІЯ! В Струсові є свій “Коперфільд”?! Розіграш ПРИЗУ! Запрошуються працівники ПРОКУРАТУРИ, ПОЛІЦІЇ, КРУ… а також всі громадяни! Отже, РОЗІГРУЄТЬСЯ ПРИЗ (від мене особисто) – на вибір, ящик ХОРОШОГО пива або коробка ХОРОШИХ цукерок! Отримати його зможе той, ХТО ПЕРШИЙ дасть обгрунтовану ПРАВИЛЬНУ ВІДПОВІДЬ на таку задачу: Станом на кінець 2011 року в КОМУНАЛЬНІЙ ВЛАСНОСТІ Струсівської сільської ради ПЕРЕБУВАЛИ дві КВАРТИРИ по вулиці Злуки села Струсів. Щодо передачі однієї з них багатодітній сім’ї приймалось відповідне рішення (до речі, було ВІДМОВЛЕНО!). Даю його копію (див. фот №1 – рішення №155 від 17 червня 2011 року). Згідно відповіді Струсівської сільської ради №320 від 11 листопада 2015 року (див. фото №2) на мої запити №12 (див. фото №3) та №13 від 05 листопада 2015 року, В ПЕРІОД з 01.11.2010 по 01.11.2015 років було продано будівлі ЛИШЕ по вулиці Миру,22; станом на 11.11.2015 року в комунальній власності ради була ЛИШЕ ОДНА НЕВИКОРИСТОВУВАНА будівля – по вул. Миру (колишній магазин “Молоко”). Згідно відповіді Струсівської сільської ради №336 від 25 листопада 2015 року (див. фото №4) на мій запит №16 від 20 листопада 2015 року, В КОМУНАЛЬНІЙ ВЛАСНОСТІ Струсівської сільської ради КВАРТИР НЕМАЄ! Запитання:”КУДИ ПОДІЛОСЬ КОМУНАЛЬНЕ МАЙНО – дві квартири по вул. Злуки с. Струсів?”

strysiv
strysiv2
strysiv3
strysiv4
Ось як ГОЛОВА Асоціації голів сільських і селищних рад Теребовлянського району Роман Бойко “ЗАМІТАЄ СЛІДИ” – вирішив “переглянути” рішення 5-ти річної давності!
strysiv5
strysiv6
strysiv7
strysiv8
strysiv9
strysiv10

У Тернополі відроджують картинг

На луганському напрямку сили АТО не зафіксували жодної провокації з боку бойовиків: жоден український військовий не загинув і не отримав поранення