Унікальну виставку з підкованою блохою відкрили у Тернополі

Поділитися

Вчора в приміщенні “Арт Галереї”, що по вулиці Сагайдачного 13,  відкрили унікальну виставку мікромініатюр майстра Володимира Казаряна. На відкритті був присутній міський голова Сергій Надал. Посприяли організації заходу депутати з місцевої “Самопомочі”. З цього можна робити висновки, що політика у міській раді поступово переходить на другий план. Вірменський гість розповів про свою творчість, яка приносить ще й прибуток. Подарував меру свою книгу. Сергій Надал, як ввічлива людина, намагався почути ще й виступ араратського “лівші”.

mikriminiatyra Проте, замість того, щоб поділитися якимись секретами чи цікавими історіями в мікромініатюрній справі, Володимир Казарян почав читати свої вірші. Коли присутні вже дещо втомилися від поезії, розпочав випробовувати терпіння своїм співом. Присутні ледь-ледь дочекалися, поки вірменський майстер натішиться увагою.

Попри таке не дуже доречне відкриття, виставка сама по собі дійсно цікава. У цьому можна переконатись, переглянувши відеозапис. Працюватиме вона до 6 квітня. Було б добре, якби у залі спілки художників відбуватимуться оригінальні дійства частіше. Наразі ж дуже шкода, що це приміщення фактично марнується протягом років.


“Правий Сектор” розкрив корупційні схеми мера Кременця

Після пасу Дентіньйо Едуардо вивів остаточно “Шахтар” у чвертьфінал Ліги Європи