В Збаражі радикали били свободу

Поділитися

rayradaЧергова сесія Збаразької районної ради 18.03.2016 року пройшла напружено. Голова районної ради разом з своїм однопартійцем головою райдержадміністрації боялись недовіри. Були стягнуті всі члени «команди»: порошенківці, радикали та свободівці. Збаразька влада, останніх за надані посади використовує, як маріонеток. В залі були і «тітушки», і спеціально замовлені «крикуни», незвично багато правоохоронців. Судячи з підготовки боялись дуже.
Наприкінці сесії відчувши себе впевнено, почали вносити питання, кому які заманеться, ігноруючи регламент. Одне з таких питань це майно Збаразької районної ради провладна партія вже давно зазіхнула на майно районної ради: кінотеатр, будинок архітектури, будинок культури, стадіон, будинок їдальні школи №1 та інші.
Мафіозна команда на чолі з А.Качкою – С.Полікровським- С.Боднар вирішили передати їх міській раді , де є стала релігійно –політична більшість і прихватизувати це майно буде легко. Багато депутатів районної ради не були згодні з такими діям керівництва. І тоді у новоспеченого секретаря міської ради свободівця Р.Напованця, здали нерви і з криком «я помічник народного депутата» він накинувся на Р.Обізюка (депутата райради від Радикальної партії) , за що був покараний тілесно.
До кінця вирішити майновий районно-міський спір завадили правоохоронці, яких завбачливо запросили.
Бажання землі і майна у свободівської та політично-релігійної групи Р.Полікровського –В.Богайчука разом з їх однопартійцями не має меж. І в цьому бажанні вони їдуть на все…

У Тернопільській області іменем Надії Савченко хочуть назвати річку: уявляю, як люди з прилеглих сіл усі свої гімна скидують у річку імені Савченко

Три десятиліття тому я вперше і востаннє спробував познайомитись із Ліною Костенко