Засудженим жінкам Збаразької виправної колонії проведено майстер-клас по догляду за волоссям, шкірою та з художнього розпису хною

Поділитися

S3080146Напередодні жіночого свята засуджені жінки, які відбувають покарання в Збаразькій виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Тернопільській області (№ 63), мали змогу пройти справжню школу краси.
Захід розпочався зі слів Марії Борисової, – «з давніх віків, місія жінки – бути берегинею, красунею, а все, що стосується манікюру, художнього розпису хною, стильних стрижок стає з кожним роком популярнішим. А якщо затребувані самі послуги – значить дуже актуальні і професії тих, хто ці послуги надає».
Після чого жінки та гості заходу з’єднали свої серця в палкій молитві за збереження миру, за спокій, за Україну.
Протягом двох годин було розгорнуто майданчик для проведення майстер-класів. Професійні перукарі (Ілона Чубата, Любов Волошин, Наталія Загроцька), провели майстер-класи по догляду за волоссям, шкірою та майстер-клас з художнього розпису хною (Тамара Бігуняк), манікюру (Юлія Щесняк, Анастасія Боднар, Наталія Лактіонова, Надія Вівчар). Жінки мали змогу поставити запитання фахівцям з краси та стилю, отримати індивідуальну консультацію.
І ось тут, почалось справжнє перетворення. Дівчата змінювались на очах, професійні стрижки та укладки додавали ошатності нашим панянкам. Всі заглядали у люстерка, милувались у нових образах, не впізнаючи себе нову.
Не обійшлося і без справжнього несподіваного, приємного і чудового вітання, яке представили маленькі дівчатка (Вікторія Разюк, Марта Лактіонова, Еліна Боднар). Вони прочитали зворушливі слова про матусю і свято 8-го Березня. На завершення виступу кожній засудженій жінці дівчатка подарували власноруч виготовлені листівки з малюночками та аплікаціями. На очах в жінок з`явилися сльози, сльози радості і смутку, адже виступ дітей справив на них неймовірне враження.
На завершення заходу присутнім в залі подарували живі весняні квіти та різнокольорові гами, легкі шифонові шарфики. Позитивних емоцій було неймовірно багато, приміщення клубу засяяло посмішками і щасливими обличчями засуджених.
Після таких сюрпризів, наших красунь очікувало продовження свята краси – фото на згадку. Вони з радістю та гордістю висловлювали слова подяки, усім хто організував їм такий чудовий захід. Це був день повної жіночої безтурботності.
Завдяки спільним зусиллям представників релігійної організації «Любов і зцілення» м. Тернополя та адміністрації установи дане свято для засуджених жінок назавжди залишиться незабутнім.
Людмила Леськів,
заступник начальника установи із СВПР
Збаразької виправної колонії (№ 63)
управління ДПтС України в Тернопільській області

S3080274 S3080259 S3080234 S3080221 S3080152 S3080111 S3080084 S3080078 S3080037 S3080036

У Копичинецьку виправну колонію хотіли доставити дріжджі та мобілки

Українці в Гонкозі, Шанхаї і Малайзії підтримали Надію Савченко