Жінка померла від уколу лікаря швидкої?

Поділитися

kak_pravilno_delat_ukoly_vnutrimyshechnoУ місті Ладижин Вінницької області померла 35-річна жінка. Трагічний випадок стався ще 25 лютого, однак розголосу справа набула після заяви депутата обласної ради Людмили Головашич.

Жінка проживала у Києві. Того дня вона приїхала провідати батьків. Коли ввечері жінці стало зле їй викликали “швидку”. Померла жінка через 10 хвилин після того, як фельдшер зробив їй укол.

“Він внутрішньовенно ввів їй дві ампули. Я не знаю, що там було. Вона ніби заспокоїлася, ми лягли спати. Як лиш вимкнули світло, вона почала кричати „Мамо“, хапаючись за серце. І миттєво померла”, — розповіла журналістам мати померлої Наталя Тарасенко.

Нині цей інцидент розслідує поліція. Відкрито кримінальне провадження, кваліфіковане як умисне вбивство.
Сам лікар, який проводив ін’єкцію, нині перебуває на лікарняному.

“Ми зараз проводимо медичне розслідування, паталого-анатомічні експертизи. Встановлюємо також яким був попередній стан здоров’я померлої. Експертизу проводять фахівці з області”, — розповів заступник головного лікаря з медичних питань Ладижинського ТМО Дмитро Матяш.

Звернення до обласної ради з вимогою провести розслідування щодо цього випадку направила депутат облради Людмила Головашич.

Олігарх Ігор Коломойський повернувся в Україну

У Львові зґвалтували 15-річну дівчину, поліція затримала студента