На Тернопільщині викрито підприємство, яке ухилилось від сплати понад семи мільйонів гривень податків

Поділитися

Слідче управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Тернопільській області завершило розслідування кримінального провадження за фактом умисного ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах. Фігурантами організованої злочинної групи був керівник тернопільського підприємства та троє його спільників.
В ході досудового розслідуванням встановлено, що керівник приватного підприємства створив організовану групу, до складу якої увійшли головний бухгалтер та майстер цього ж підприємства, а також мешканець міста Львова.
Ділки, займаючись протиправною діяльністю впродовж трьох років, спромоглись шляхом відображення в обліку неіснуючих господарських операцій із придбання товарно-матеріальних цінностей у фіктивних фірм, ухилитись від сплати податків на загальну суму понад 7 млн гривень.
Крім цього, керівник підприємства завищив обсяг виконаних підприємством будівельних робіт та підробив документацію. Ці дії посприяли йому у заволодінні коштами державного підприємства на загальну суму майже 400 тис. гривень.
У ході досудового слідства відшкодовано 1,3 млн грн, також накладено арешт на майно підприємства та майно підозрюваних на суму 17 млн гривень, повідомили “Про все” у відділі організації роботи Головного управління ДФС у Тернопільській області

Тиждень сталої енергії: від акції до модернізації

З 4 квітня міграційна служба не здійснюватиме реєстрацію місця проживання