На Збаражчині дикий кабан напав на мотоцикліста: загинула пасажирка

Поділитися

dyky kabanПодружжя мешканців Збаража потрапили у дорожньо-транспортну пригоду. Двадцятирічна дружина не вижила. Чоловік з переломом руки у лікарні.

Працівники слідчого відділу розслідування ДТП спільно з збаразькими колегами встановили, що аварія трапилася 28 квітня близько 21:30 неподалік села Луб’янки Збаразького району.

Потерпілі поверталися додому від родичів. Там вони допомагали розробляти свіжину на свята. Їхало подружжя мотоциклом “Leonardo” в напрямку Збаража. Дорога не освітлювалася, вздовж обох узбіч тянулися кущі та дерева. В якийсь момент з правого боку вискочила на дорогу тварина і збила збаражчан. В результаті цього, мотоцикл разом з людьми перекинувся і ще кілька метрів вони прокотилися по інерції. Дівчина від отриманих травм померла у лікарні, чоловік відбувся переломом руки. Його після того, як наклали гіпс, відпустили додому. Напівсиротою залишилася двохрічна дівчинка.

Збаражчанин каже, що на них налетів кабан. За словами слідчих, обоє потерпілих на момент руху були в шоломах. Їх для безпеки передала з-за кордону мама загиблої. Проте дівчині заважала застібка і вона її розстібнула. Під час удару шолом злетів і жінка отримала травми несумісні з життям.

Тварина, кажуть правоохоронці, також поранена, про це свідчить кров в посадці, але її поруч не знайшли. Триває слідство. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. З’ясовують правоохоронці і яка саме тварина стала причиною аварії, повідомили “Про все” у сектор комунікації Головного управління Національної поліції у Тернопільській області

Перед Великоднем волонтери з Тернополя поїхали на Схід

Як учасникам АТО отримати путівку для санаторно-курортного лікування?