Працівники поліції не дали юнаку стати на кримінальну стежину

Поділитися

1408459903_gorilkaПеребуваючи в стані алкогольного сп’яніння, люди доволі часто роблять необдумані вчинки, за які потім дорого розплачуються. Серед тих, кому затьмарила розум оковита, став 21-річний житель обласного центру, який прийшов на закупи до однієї з продуктових гуртівень.
Увагу продавчині магазину одразу ж привернула хитка хода молодого юнака. Не спускаючи з нього очей, продавець вирішила простежити за ним, адже розуміла, що від захмелілого юнака можна очікувати підступного вчинку.

Проте, очікувати протиправної ситуації продавець не стала. Аби вберегти себе та магазин від небажаних затрат, вирішила натиснути кнопку термінового виклику поліції, чим викликала на допомогу працівників поліції охорони.

«Я одразу помітила цього молодика і зрозуміла, що він перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Дуже боялася, що він може побити товар, або ж щось вкрасти, а він ще юний і так не хочеться щоб він став на шлях злочинності. Тому й натисла на «тривожну» копку і вже через 3 хвилини на порозі магазину стояли поліцейські охорони», – розповіла продавець гуртівні.

Відтак, пильність продавця та оперативні дії групи реагування Управління поліції охорони дали змогу уникнути вчиненню злочину.

У Люксембурзі судять викривачів глобальних фінансових махінацій

Допоможіть встановити особу загиблої