У травні влада Лановеччини пройдеться по сімейних цінностях

Поділитися

lanivciУ травні на Лановеччині пройдуть заходи, пов’язані із пам’яттю про жертви війни та з сімейними цінностями. А ще у травні 80 літ Івану Марчуку.

Голова районної державної адміністрації Юліан Сірант провів нараду за участю голови районної ради Руслани Кушнір та Лановецького міського голови Романа Казновецького з питань проведення на Лановеччині масових заходів протягом травня.
Зокрема у травні відбудуться:
5 травня – поминальний молебень за жертвами Молотківської трагедії (с.Молотків, Меморіальний комплекс-музей «Молотківська трагедія»)
6 травня – День матері (районний будинок культури)
9 травня – День пам’яті та примирення, 71-ша річниця перемоги над нацизмом у Другій світовій війні ( у райцентрі – майдан, пам’ятники полеглим в роки ІІ світової війни та борцям за волю
України; населені пункти району)
12 травня – 80-річчя всесвітньовідомого художника, уродженця Лановеччини Івана Марчука
20-22 травня – свято «Щаслива родина», організоване священиками району за участю органів влади та місцевого самоврядування в рамках міжнародного руху «Тиждень Подружжя».
Зокрема 20 травня відбудеться День милосердя (відвідування та надання допомоги хворим, немічним, одиноким на території району).
21 травня – урочиста програма (майдан),
21 травня – XV збір дитячих куренів “Козацьке коло – 2016” (с.Борщівка Лановецького району).
22 травня – нагородження сімей в номінації «Золоте весілля», піша хода в підтримку сімейних цінностей (центр міста Ланівці).

На Тернопільщині дві аварії – шестеро травмованих

0

Тернопільські поліцейські припинили діяльність нелегального цеху з виготовлення фальсифікованого спиртного