Власники трьох іномарок стали жертвами злодіїв у Тернополі

Поділитися

reno trafikТри заяви про крадіжки надійшло у Тернопільський відділ поліції від власників автомобілів у п’ятницю, 22 квітня. До правоохоронців звернувся тернополянин. Він повідомив, що невідома особа в ніч з 21 на 22 квітня із його автомобіля “Рено трафік”, який був припаркований у дворі будинку на вулиці Монастирського, викрала відеореєстратор та навігатор “Келсіо”, а також ручну циркулярку, електрошуруповерт, болгарку, електродриль та датчик нагнітання тиску в турбіні. Сума збитків – понад 12 тисяч гривень.

Ще один власник “Рено Сценіка” став жертвою злодіїв тієї доби. З його автівки, яка знаходилася в дворі на вулиці Галицького, невідомі викрали чотири ковпаки на суму 4500 гривень.

Про таку ж крадіжку ковпаків заявив і водій автомобіля “Пежо-206”. Його транспорт також стояв без нагляду на вулиці Коновальця.

Усі факти крадіжок внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтєю 185 ККУ. Триває слідство.

Правоохоронці звертаються до всіх власників автомобілів більш ретельніше відноситися до власного майна і не нехтувати правилами безпеки. Не залишати транспорт у дворах будинків, забирати із салонів цінні речі і облаштувати в автівках надійну охорону, повідомили “Про все” у секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

Мобілізації не буде

У Лосячі горіла стодола, а в Старому Збаражі знайшли снаряд