Зробимо Україну чистою разом

Поділитися

-SGuvq0DY9g23 квітня о 10.00 на всій території України відбудеться наймасштабніша щорічна Всеукраїнська соціально-екологічна акція «Зробимо Україну чистою разом!» (Головна локація Тернополя – парк за 11 корпусом ТНЕУ, вул. Львівська), яка проходить під патронатом Дружини Президента України Марини Порошенко. Тернопіль не став винятком. Організатором заходу у нашому місті є ГО «Молодіжне об’єднання «Файне місто». Метою заходу є формування екологічної культури, дбайливого ставлення до довкілля, правильного поводження з відходами, прибирання та благоустрій засмічених зелених зон, а також місць громадського відпочинку.
У 2016 році Акція охопить понад 5000 різноманітних локацій та близько 700 тисяч волонтерів по всій території України.
В акції беруть участь громадяни, громадські організації, представники ОДА та МР, комерційні компанії та державні підприємства, співробітники яких приєднуються на рівні корпоративної соціальної відповідальності та українські селебріті. Запрошуємо і ваш по максимуму долучитися до акції!
Щоб приєднатися до акції «Зробимо Україну чистою разом!», треба заповнити форму реєстрації на сайті letsdoitukraine.org, обрати або запропонувати найближчу локацію та взявши необхідний інвентар, вийти на найбільшу толоку країни.
Разом з акцією відбудеться Всеукраїнський екологічний фестиваль «ЧИСТОFEST kids». У Тернополі розпочинається о 15:00 на острівці «Чайка». Проходитиме у розважальному форматі для дітей і батьків.
.
* Громадська організація «Let’s do it, Ukraine!» (LDU) – ініціатор та головний організатор акції «Зробимо Україну чистою разом!» яка є частиною всесвітнього руху «Let’s Do It! World», що об’єднує понад 14 мільйонів людей в 112 країнах, які щорічно в обраний день виходять на прибирання у своїй країні, щоб піклуватися про екологію нашої планети.
**Акція «Зробимо Україну чистою разом!» не підтримує жодної політичної партії та є некомерційним соціальним проектом, який проводиться винятково на громадських засадах. Акція вже стала найбільшим соціальним проектом України.
***ГО «Let’s do it, Ukraine!» ПЕРЕМОЖЦІ НАЦІОНАЛЬНОГО КОНКУРСУ «БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА – 2015» в номінації «Благодійник – неурядова організація».
Локації Тернополя (питання по координаторах локацій – Склярова Тетяна 096 490 0772:
1.Річка Рудка (за 4им училищем);
2.Ліс “Подоляни”;
3.Білецький міст;
4.Річка вздовж провулку Цегельний;
5.Львівська траса (тобто від ТНЕУ до заправки) ГОЛОВНА ЛОКАЦІЯ.
6. Острівець”Чайка”(ЧистоFEST)

Контактна особа:
Надія Шамбель
тел.+38 (96) 542 4323
pr@letsdoitukraine.org
Координатор Тернопільської області – Микитюк Вікторія, 067 114 74 80 mykytyuk.vika@gmail.com

Чи підтримає Надал російського окупанта?

На сільському смітнику у Зборівському районі згоріла жінка