Барна назвав дебілами і колгоспниками критиків його заяви про тарифи на газ

Поділитися

barnaНародний депутат не добираючи висловів обізвав у соцмережах усіх своїх критиків, і примітивно виправдав необгрунтоване підняття урядом ціни на газ.

Народний депутат від президентської партії БПП Олег Барна на своїй сторінці у Facebook не добираючи висловів обізвав усіх своїх критиків і спробував примітивно захистити неадекватне підняття ціни на газ.

Нагадаємо, кілька днів тому в ефірі каналу новин “112” він порекомендував усім, кому не подобається підняття тарифів на газ, відрізати від опалення кімнати у своїй квартирі. Неадекватна заява речника влади викликала бурхливу критику в соцмережах – користувачі рекомендували виключити самого Барну, або жартома дійшли до висновку, що політик “зіпсувся” після контакту зі статевими органами Яценюка.

Так, один з карикатуристів запропонував Барні не повторювати неправдиві темники Банкової, а включати і виключати, хоч періодично, свій мозок.
У свою чергу дописувачі соцмереж не вибирали висловів, і жорстко розкритикували Барну за блюзнірство і цинічне відбілювання неадекватного курсу Порошенка і уряду Гройсмана.
Барні 1 Барні 5 Барні2 Барні3 Барні4

Очевидно, нещадна критика зачепило депутата, – на своїй сторінці в соцмережі він різко відреагував на це, зауваживши, що вся стрічка, навіть з колишніх друзів, рясніє від перепостів його заяви. При цьому, усіх своїх критиків він порівняв з лайном, що сплило у річці і “комуно-колгоспною ватою з примітивним мисленням жити на халяву”.

Також Олег Барна обіцяв написати “статтю про тарифи” – тобто своє бачення ситуації. У ній він анонсував не просто свою позицію, а свого роду візію того, як очистити газовий ринок від корупції і навести лад у галузі як такій. Через кілька годин він таки опублікував свою статтю. І хоч її назва має довгий заголовок у кілька рядків, напрямок думок представника влади вражає примітивізмом мислення і типовим популізмом у спробі виправдати неадекватне підняття Урядом Гройсмана ціни на газ.

Одразу потрібно зауважити, що зміст “статті” нагадує собою примітивне викладення конспекту виступу європейської партії зелених, або ж активістів. Або, щонайменше – стислий реферат з інтернету, який описує проблему газового господарства в Україні. Вказуючи на “європейський досвід”, зокрема Голландії та Данії, які свідомо підвищили ціну на газ, і з цієї різниці виділяють гроші на соціальні потреби. Однак, занурившись в український політикум Олег Степанович, очевидно, давно забув за те, які заробітні плати отримують українці, і що уряд Яценюка і Гроймана, перенісши європейські ціни на газ в Україну навіть не збирається встановити європейські ж пенсії та заробітні плати для українців. Однак, на критику цієї тези Барна в інтернеті відповідає агресивно і не хоче зрозуміти того, що абсолютна більшість населення виживає на пенсії та зарплати на межі в тисячу гривень.

Разом з тим, Олег Барна у своїй рекомендації населенню відрізати від опалення “зайві” кімнати виявив свою кричущу некомпетентність та печерне невігластво, – якщо в морози відрізати від опалення кілька кімнат – у них підвищиться вологість, до настання весни більшість стін і шпалер “поцвітуть”, і на ремонт доведеться викласти ще більше грошей (ніж можна буде зекономити на відрізаному газу). Однак, пан депутат, очевидно, не знає про це. Та і не хоче знати.

Окремо варто зауважити на те, що політик, який, начебто, намагається видатись розумним і компетентним у темі, цілком не розбирається у питаннях газової українсько-російської мафії. Зациклившись на оборудках Лазаренка і його соратниці Тимошенко, Олег Барна взагалі не згадує про махінації з цінами, які були після приходу Януковича і нинішнього президента Порошенка. Олег Степанович з властивим йому хамством рекомендує мільйонам українців нещадно економити на опаленні, але при цьому взагалі нічого не говорить про боротьбу з мафіозною складовою у нафто-газовому господарстві. Жодного навіть півнатяку на знищення корупційних схем олігархів. Про український газ, який видобувають у нас, і невідомо куди і кому продають він взагалі нічого не говорить. Лише вказує, що він колись закінчиться. І намагаючись запевнити нас, що підвищення ціни на газ врятує нас від залежності від Росії, намагається запевнити нас, що лише купуючи російський газ ми зможемо подолати військового агресора.

Чесно кажучи, журналістська етика забороняє виносити свої судження у статті. Однак, почитавши подібні неадекватні заяви від представника правлячої партії, який постійно і по-хамськи намагається всіх вчити (попереднє місце роботи Олега Барни – вчитель), розумієш, що при владі збирають цілковито некомпетентних невігласів, які лише нахабством намагаються виправдати злочинну корупцію влади.

Анастасія Чебрець, informator.news

Головний архітектор Тернополя корупціонер чи дилетант?

На Тернопільщині прокуратура через суд повертає громаді землю вартістю майже 143 млн. грн.