Голова обласної ради пустить все майно громади краю з молотка?

Поділитися

ovsharyk17 травня об 11.00 в к.531 – засідання конкурсної комісії з відбору суб’єктів оціночної діяльності для здійснення незалежної оцінки вартості майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

конкурсної комісії Тернопільської обласної ради з відбору суб’єктів оціночної діяльності для здійснення незалежної оцінки вартості майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області

1. Про розгляд конкурсної документації, яка надійшла на розгляд конкурсної комісії Тернопільської обласної ради з відбору суб’єктів оціночної діяльності для здійснення незалежної оцінки вартості майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області.

2. Про оголошення результатів конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для здійснення незалежної оцінки вартості майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області.

3. Про підготовку інформаційного повідомлення про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для здійснення незалежної оцінки вартості майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області.

4. Про термін проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для здійснення незалежної оцінки вартості майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області.

Скандальний військовий нагородив “Омелька” з Тернопільської облради

З поїзда “Одеса-Ужгород” випав і загинув п’яний стриївчанин