Головний “опозиціонер” міськради Тернополя пересів на “Лексус”

Поділитися

dsc_0155_143332194920_143442942453У Тернопільській міській раді одразу після виборів сформувався так званий «Опоблок», до якого входять кілька політичних сил. Найбільшою «опозицією» до мера Тернополя Сергія Надала для загалу, безперечно, є фракція «Самопоміч».

Ретельно проаналізувавши слова та дії голови фракції «Самопоміч» у ТМР Андрія Грицишина, легко простежити, що насправді – це ручна опозиція мера Надала, яка “працює” по його команді. А вся ця вдавана критика під час сесійних засідань – не більше, як порожні слова.

Сьогодні великий «опозиціонер» і голова фракції «Самопоміч» в міській раді Андрій Грицищин позиціонує себе як бізнесмен, шоумен та журналіст. Однак працювати в цих сферах і гостро критикувати мера в нинішніх умовах практично неможливо. Оскільки в руках Сергія Надала знаходяться ті самі важелі, які прямо чи опосередковано впливають на сферу заробітків Грицишина, і при великому бажанні його можна легко довести до банкрутства.

Цього Сергій Надал, відомий своєю злопам’ятністю і мстивістю, так і не зробив, очевидно щоби тримати на короткому повідку «опозиціонера» Грицишина.

Бізнес голови “Самопомочі” в ТМР належить до рекламної сфери. Грищишин засвітився в проекті «Вуличне радіо» та є керівником рекламно-продюсерського агентства «ПрофіАРТ». Техніка «Вуличного радіо» знаходиться на комунальних зупинках громадського транспорту, а «ПрофіАРТ» виставляє багато рекламних площ на тих же зупинках та на комунальній землі в найбільш привабливих місцях обласного центру. Зрозуміло, що без “одобрямсу” міського голови жодна із цих структур на комунальних об’єктах не працювала би.

Андрій Грицишин, як головний редактор Західноукраїнської ліги КВК, тривалий час організовує всі ігри КВН у Тернополі. Будь-хто із тернополян підтвердить, що усі вони проходять у ПК «Березіль». А ще Грицишин є ледь не ексклюзивним організатором більшості концертів у головному палаці культури міста. Слід тільки нагадати, що “Березіль” – це комунальне підприємство Тернопільської міської ради, на яке має прямий вплив Сергій Надал.

І ще. Наприкінці 2013 року на презентації оновленого телеканалу ІНТБ Андрія Грицишина представили як продюсера каналу. Туди він потрапив за квотою Сергія Надала. Відтоді канал став рупором мера Тернополя і на жодну критику на його адресу продюсер і «опозиціонер» Грицишин не наважився.

Також у розпорядженні Грицишина є дуже лояльний до міської влади – як до останніх місцевих виборів, так і після – інформаційний портал «Сайт міста Тернополя 0352».

І, насамкінець, Андрій Грицишин досі залишається правою рукою мера Надала у футбольному клубі «Тернопіль», який теж є комунальним підприємством міської ради і якому виділяються мільйони бюджетних грошей.

А нещодавно депутат Грицишин придбав представницький автомобіль «Лексус».

Зважаючи на те, що увесь його бізнес пов’язаний із міськрадівськими структурами, спритний “опозиціонер” або ж вміло виводить через нього назовні бюджетні кошти (звісно, з відома і благословення Надала), або ж… це плата за гарно розіграну “гру КВК” у сесійній залі тернопільської мерії.

Репортер

Миллиардер отдал все свое состояние ученым

У Тернополі водій маршрутки вигнав з автобуса матір загиблого бійця АТО