Оголошуюється конкурс найкращих волонтерів України за 7 номінаціями

Поділитися

DSC_6722-860x645Активісти ГО «Воля громади» та ГО «Вольниця» оголошують конкурс кращих волонтерів України. До участі запрошують усіх, хто протягом останніх двох років допомагав армії, переселенцям, шпиталям, мешканцям прифронтової зони тощо. «Це наша вдячність цим небайдужим людям – за те, що вони своєю діяльністю роблять наше суспільство активнішим, на власному прикладі демонструють, що не варто покладатися на державу – необхідно діяти і почуватися господарем на своїй землі», – зазначила Анжеліка Рудницька, заслужена артистка України, президент Мистецької агенції «Територія «А», співачка, художниця, телеведуча і громадський діяч, під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі. «Це люди, які витрачають свій час, своє життя, віддають частину себе Україні за покликом власного серця. Це справжні лідери нації, які варті пошани», – додала Юлія Холодна, художній керівник студентсько-викладацького об’єднання «Театр слова».

Волонтерів нагороджуватимуть за 7 номінаціями – «воїн світла», «берегиня», «квітка-душа», «майстер добрих справ», «шляхетне серце», «видатна команда» та «муза Майдану». Опис номінацій та список номінантів опубліковані на сайті фестивалю «Воля громади». Можна просто взяти участь у голосуванні, а можна і запропонувати кандидатуру волонтера, якого ще немає у списках. Голосування розпочинається з 11 травня і триватиме до середини серпня. Визначати переможця у номінації буде журі. На сьогодні до його складу входять Дмитро Рудовський, Євген Нищук, Марина Одольська і Маргарита Січкар.  «Ми будемо обирати найкращих не серед усіх волонтерів, а серед 5, які наберуть максимальну кількість голосів [за результатами онлайн-голосування] у кожній із 7 номінацій. Але ми у жодному разі не применшуємо досягнення жодної людини, яка візьме участь у конкурсі», – наголосив Сергій Сучок, голова Ревізійної комісії ГС «Воля Громади», творчий директор патріотичного інтернет-радіо “Вольниця”, засновник ІТ Толоки.

Переможців нагороджуватимуть під час фестивалю «Воля громади», що проходитиме 24 серпня. Після цього усі волонтери-учасники конкурсу урочисто пройдуть Червоною Доріжкою Гідності на Майдані Незалежності.

Євробачення 2016: букмекери пророкують Джамалі друге місце

Доходи топ-10 YouTube-каналів України, Росії та США