Поліцейські вдячні таксисту за недопущений злочин

Поділитися

Шахраї, котрі працюють за схемою : «Ваш син в поліції…» знайшли чергову жертву – пенсіонерку з Чортківщини. Але завдяки свідомому вчинку таксиста, котрого зловмисники найняли для перевезення грошей, злочин вдалося попередити.

До чортківських правоохоронців звернувся житель Тернополя і повідомив, що йому передано велику суму грошей – шість тисяч гривень та 700 американських доларів. Чоловік запідозрив, що невідомі вплутали його в якусь нечесну справу.

Як з’ясували поліцейські, напередодні цю суму грошей по сусідах, рідних та знайомих збирала старенька жителька села Косів. Жінка мала заплатити невідомим за те, що звільнять її сина від кримінальної відповідальності, адже інформацію, що рідна людина потрапила до поліції за вчинення злочину, пенсіонерка отримала телефоном.

В цей час по гроші вже їхало таксі з Тернополя. До водія теж зателефонували з номера, який визначити було неможливо, і поросили поїхати до Чорткова забрати передачу. За послугу пообіцяли тисячу гривень. Пропозиція виявилася заманливою, тож тернополянин без вагань помчав до райцентру. Проте коли до рук йому передали пакунок з грошима збагнув: справа тут нечиста, і зателефонував до поліції.

Завдяки свідомому вчинку тернополянина вдалося попередити злочин. Нині правоохоронці проводять слідчо-оперативні заходи із встановлення осіб, причетних до цієї шахрайської схеми, а водієві, чия небайдужість допомогла літній жінці повернути велику суму грошей, адже з її сином насправді все гаразд, висловлюють щиру подяку, повідомили “Про все” у секторі комунікації ГУНП в Тернопільській області

Смертельне ДТП на Тернопільщині: іномарка збила велосипедиста

Вгадайте, де ще хочуть поставити літній майданчик на проїжджій частині в Тернополі?