Три автопригоди з потерпілими трапилися в області минулої доби

Поділитися

Про ДТП на вулиці Крушельницької правоохоронців 12 травня повідомив один з учасників автопригоди, 24-річний мешканець обласного центру. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що близько півночі на перехресті вулиць Крушельницькї та Чехова водій авто «Шевроле Авео» збив велосипедиста. 22-річний тернополянин отримав струс головного мозку та садна на обличчі. Потерпілий від госпіталізації відмовився.

Повідомлення про ще одного травмованого пішохода надійшло в Тернопільське відділення поліції близько 11 години. Слідчі встановили, що на автодорозі «Стрий –Тернопіль-Кіровоград-Знамянка» у селі Підгороднє водій автомобіля «ВАЗ 2105» скоїв наїзд на пішохода, котрий переходив дорогу у невстановленому місці. 74-річний тернополянин з травмами голови та грудної клітки доправлений до медзакладу.

Не вибрав безпечної швидкості, що призвело до перекидання транспорту і власник “ВАЗ-2109» Про автопригоду, яка трапилася у селі Заривинці бучацьких правоохоронців повідомив диспетчер швидкої допомоги районної лікарні. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

За попередньою інформацією, 38-річний водій, мешканець села Рукомиш, на автошляху « Івано-Франківськ-Бучач Тернопіль», виконавши небезпечний маневр, не впорався з керуванням та перекинувся. У результаті ДТП травмувалися двоє пасажирів авто. Обидва мешканці Бучача з забоями направлені в лікарню для надання допомоги. Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

В усіх кермувальників правоохоронці взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. По даних фактах ДТП тривають слідчі дії, повідомили “Про все” у секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській област

З п’ятиста гривень, заплачених за пачку цигарок, пройдисвітки виманили сімсот решти

Як Хрущов приїжджав до Тернополя