У тернопільській міській лікарні №3 трудовий колектив послухав “медові” обіцянки головного лікаря

Поділитися

“Міська комунальна лікарня №3 – один з кращих лікувальних закладів Тернополя. Вже понад чверть століття тут на високому рівні надають медичну допомогу”,- йдеться на сайті цієї медичної установи. Сьогодні там проходили збори трудового колективу. Зал був переповнений. Прийшли навіть депутати з опозиційних до мера Сергія Надала фракцій.

Головний лікар Юрій Лазарчук розповідав чому вигідно комунальну станову переформатувати у некомерційне підприємство. Мовляв, і всі робочі місця залишаться, і коштів побільшає через платні послуги, а безкоштовні послуги залишаться для мешканців масиву “Дружба” , Кутківців і Протнятина. Загнати головного лікаря у глухий кут не вдалося ні депутатом, ні працівниці лікарні Тетяні Кубі.

Але як будуть виконуватись солодкі обіцянки, як ні земля, ні установа не підуть з власності громади Тернополя – покаже час.

Насторожила лише інформація, як попереднє керівництво лікарні віддало неприбутковий басейн приватній структурі. Наскільки прибутковим є басейн, якщо 90% прибутку підприємство віддає лікарні, платить комунальні платежі.

Усі бажаючі можуть переглянути відеозапис як проходили збори, як керівництво дуже дипломатично поводилось, привітало спочатку підлеглих із минулим святом, правда без квітів…

lazarchuk

На Чалдаєва горів “Мерседес-Бенц”

Сповідь волонтера зі Скали-Подільської