У Тернополі відкриють меморіальну дошку Володимиру Гарматію

Поділитися

cherneliv-ryskiy_079У четвер на території студмістечка ТНЕУ відкриють меморіальну дошку бійцю 51-ої окремої механізованої бригади Володимиру Гарматію. Встановлять її з ініціативи громадської організації «Молодіжний Націоналістичний Конгрес» за сприяння Тернопільського національного економічного університету.

Володимир Гарматій був студентом ТНЕУ, а також багаторазовим учасником теренової гри «Гурби-Антонівці», яку організовує «Молодіжний Націоналістичний Конгрес». З квітня 2014 року він служив у 51-ій окремій механізованій бригаді, був лейтенантом, командиром мінометного взводу. Воював на передовій під Сєверодонецьком, Донецьком, Лисичанськом. 25 липня 2014 Володимир Гарматій загинув, захищаючи Україну.

«Таким чином ми хочемо вшанувати світлу пам’ять Володимира. Тому що він для нас є тим прикладом мужності, відваги та честі, на якого ми всі повинні рівнятися», – говорить один з організаторів, член «Молодіжного Націоналістичного Конгресу» Іван Кізюк.

Відкриття дошки відбудеться 12 травня о 11:00 год. на території студмістечка ТНЕУ, у дворі 2-го корпусу, вул. Львівська 11.

У Тернополі шукають кінозірку

Платники Тернопільщини спрямували на підтримку української армії майже 39 млн гривень