В аварії на Козівщині потерпіли п’ятеро людей

Поділитися

Дорожньо-транспортна пригода трапилася в селі Городище Козівського району. Житель Хмельницького, що був за кермом автомобіля «Волькcваген Кадді», допустив зіткнення з мікроавтобусом «Рено Трафік» під керуванням мешканця села Денисів.

Внаслідок зіткнення механічних ушкоджень зазнали не лише транспортні засоби, а й з тілесними ушкодженнями госпіталізовано водія та двох пасажирів мікроавтобуса.

56-річного кермувальника із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоєм голови госпіталізованого до Тернопільської університетської лікарні. 86-річну пасажирку доправлено до травматологічного відділення Козівської центральної лікарні, а 59-річну тернополянку – до лікарні швидкої допомоги в обласному центрі.

Незначні забої та травми отримали двоє пасажирів іномарки «Волькcваген Кадді». Після надання медичної допомоги їм госпіталізація не знадобилася.

Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик. У водіїв взято кров на вміст алкоголю.

Кримінальне провадження розпочато за частиною першою статті 286 Кримінального кодексу України, повідомили “Про все” у секторі комунікації ГУНП в Тернопільській області

Брати Капранови вимагають в «України молодої» «відшкодування» за недоотримані прибутки

У клубі “Чарівниця” говорили про проблеми жінок