Як Євген Філь з Ігорем Вардинцем пожартував

Поділитися

maxresdefaultНа вчорашній сесії Тернопільської обласної ради керівник місцевої поліції Олександр Богомол розповів, що один із членів кадрової комісії, якого делегувала облрада за поданням спілки журналістів та воїнів афганців, Євген Філь дуже специфічно розмовляв з Ігорем Вардинцем – колишнім головним лікарем Тернопільської районної лікарні, який попався на хабарі.

Євген Філь у розмові з журналістом “Про все” розповів, що насправді це була жартівлива розмова. Напередодні він попрахав пана Вардинця посприяти виділити на годинку приміщення кафе, до якого має стосунок медик. Згодом пан Філь йому зателефонував, щоб подякувати. На питання як справи, медик впійманий за хабар, жалівся на міліціонерів, які нібито сфабрикували справу. На це Євген Філь нібито жартував, що він тепер о-го-го для поліції…

***

16 травня об 12 годині в приміщенні готелю «Тернопіль» (5-й поверх, зал № 1) відбудеться прес-конференція на тему: «Керівництво поліції розповсюджує телефонні плітки».

У прес-конференції візьмуть участь: громадські діячі Євген Філь, Іван Сута, голова Тернопільської обласної організацій Спілки офіцерів Олександр Варакута, голова Спілки бійців та волонтерів АТО Зеновій Гладчук,  голова ГО «Автомайдан Тернопіль», координатор Національного руху «Дія» на Тернопільщині Дмитро Гайдуцький, голова Відокремленого підрозділу громадської організації «Всеукраїнської Самооборони Майдану» у Тернопільській області Іван Ковалик, голова Тернопільської обласної організації УСВА Сергій Лісовий.

Як Василь Деревляний підсовував депутатам “рятівника” тернопільського аеропорту

Патрульні знайшли хлопчика, який втік з дому