До Тернополя із зони АТО повернулися військовослужбовці ВСП ЗС України

Поділитися

 

У Тернополі, сьогодні 10 червня, в урочистій обстановці зустріли близько 20 воїнів зонального відділу Військової служби правопорядку, які з початку року виконували завдання у зоні проведення АТО на Донбасі. Вшанувати військовослужбовців, котрі служили на Луганщині прибули представники обласної державної адміністрації, міської ради, духовенства, місцевих бізнес кругів та благодійних організацій.

За словами начальника Тернопільського зонального відділу ВСП полковника Івана Бугая у зоні АТО військовослужбовці виконували завдання щодо боротьби з диверсійно-розвідувальними групами бойовиків, дотриманням військової дисципліни та правопорядку серед військовослужбовців Збройних Сил України та співпрацювали з місцевим населенням, які проживають у районі конфлікту.

– Наші військовослужбовці з початку проведення АТО з 2014 року беруть безпосередню участь на сході України. Цього разу вони в чергове з честю виконали поставлені завдання та живими і здоровими повернулися до рідних домівок, – зазначив полковник Іван Бугай.

За сумлінне виконання службових обов’язків низку військовослужбовців було нагороджено грамотами, відзнаками та заохочено.

Василь Лабай,

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України,

Фото автора

Чому у Тернополі та області глючить “Київстар”?

З 2025 року в Норвегії планують заборонити продаж авто на бензинових та дизельних двигунах