Футбол, насильство і “русня”

Поділитися

evro 2016На Євро-2016 чекали терору і насильства від радикальних ісламістів, а терор (лат. страх) і насильство прийшло з Росії.

Це не то хуліганство, яке завжди було присутнє на футбольних трибунах, бо ніякі ультрас не кидалися з ломами на дітей-вболівальників суперника і гатили по батьках, котрі прикривали їх спинами.

Це не ультрас, це – орда, добре вишколенна і навченна для проведення СПЕЦОПЕРАЦІЇ, метою якої є демонстрації всьому світу, а найголовніше своїм, ” что рускіє – самиє сільниє, і нікаво нє боятьца”.

В час коли кремль буксує в Україні, загинається економічно на санкціях і падінні нафти, програє демографічно Далекий Схід, Сибір, Кавказ і Москву – “рускаму человеку нужна побєда…”

Москва вже проводила спецоперації під прикриттям футбольних фанатів і, саме, проти тих же англійців. Вбивці, викривача злочинів Путіна – Литовченка, прибули в Лондон під прикриттям вболівальників “Зеніта”. Вже зрозуміло, що в бійці супроти українських фанів брали участь не німці, а росіяни, котрі проживають в Німеччині. …

Хтось все це зорганізував? І ми знаємо цього “хтось”… Це він організував “зелених человєчків” в Криму, це він л’є ріки крові на Донбасі, це він лякає Європу прольотами бомбардувальників, здатних нести ядерну зброю, це він демонструє переваги “руского міра” озброєного ломами проти дітей в Марселі…

Орда агонізує. Ця агонія буде ще довгою і страшною, як смерть й агонія імперії Романових від бацили більшовизму.

Добре, що світ це побачив, саме, на святі футболу і, саме, у Франції, Сенат котрої ще зовсім, нещодавно, вирішив зняти санкції з кремля. Господь, в того кого хоче знищити, спочатку забирає розум. “Буде” в них тепер чемпіонат світу з футболу, отриманий завдяки купленому Блатеру, буде – зняття санкцій, буде промосковська Франція…

Але світ, найголовніше, повинен зрозуміти, що орду зупинить лише відсіч : на лом – лом, на “град” – “град,” на яд – яд…
І зупиняти її ми повинні разом й англійці, й французи, й мусульмани, й українці..
РАЗОМ!

Це добре розуміли чотири бійця “Правого Сектора”, котрі полягли захищаючи підступи до шахти Бутовка, коли Європа грала в футбол.

Михайло Ратушний

Євро-2016: перша смерть футбольного вболівальника

Злодій зі стажем обчищав у Збаражі нежилі будинки