Відкритий лист начальнику кременецької поліції від Максима Рашпіля

Поділитися

Вельми неповажний начальнику поліції, шлю вам своє вітанячко! Наш журналістський колектив, що при газеті «Кременецький вісник- с» в останнє попереджає вас і застерігає припинити тиск на газету і перешкоджати у її діяльності. Ми маємо на увазі, щоб ви суто займалися поліцейськими справами, а не писали пасквілі в департамент обласної юстиції про закриття газети. Марні потуги надірвети пупа. І не показуйте своєї профанації у журналістиці на всю область. Не вмішуйтеся в справи газети. Вам є чим займатися: розкривайте корупційні схеми кременецьких аферистів, які дерибанять державні кошти, земельні ділянки, торгують наркотою, приймають на роботу кременчан без трудових книжок, видають зарплату у конвертах та багато, багато інших справ. Але де ви тим будете займатися, як ви самі, як розписав в інтернеті Б. Павлюкевич, сприяєте і кришуєте всі ті неподобства. Реформа ніби проходить, а нічого у вашій роботі не змінилося тільки перефразували слова міліція на поліцію. Догоджаєте народній раді, щоб при атестації не замочили. Замість того, щоб зайнятися махінаціями «Чабана», шастаєте по кіосках і вимагаєте якоїсь ліцензії на продаж Вісника Треба вам зайти в інтернет на сторінку « Пошлячки Кременця + 16» і його закрити, щоб не деградував малолітніх, не розбещував їх. Своїми діями не доросли до такої поважної і відповідальної посади.
Поліція повинна співпрацювати з газетою, а не намагатися її закривати. Газета публікує матеріали про корупціонерів, а ви не реагуєте на них. Надіємося, що в скорому часі отримаємо від поліції відповідь на ті публікації, які скерував вам прокурор для реагування.
Неповажний начальнику, просимо вас на майбутнє направляти запити у письмовій формі редактору, а не телефоном. Де в чому ви січете, бо знаєте, якщо надішлете запит у письмовій формі, то це буде доказом, що ви вмішуєтеся в роботу газети і перешкоджаєте в діяльності журналістському колективу, який працює на громадських засадах. В нас знайдеться, якщо на те піде, багато доказів, що ваша поліція вмішується у журналістські справи. Доводимо до вашого відома, що з нашою газетою співпрацює десять членів Національної спілки журналістів України.
І на останок наша вам порада – не заривайтеся із журналістами. Краще налагодіть з ними співпрацю, а не з Волошинами і їм подібними. Чекаємо на відповідь і вашу реакцію на наші публікації.
Якщо ви не зреагуєте на наші публікації, то ми вимушені будемо провести своє журналістське розслідування із залученням журналістів центральних газет.

25 червня у Тернополі відбудеться виставка котів

В Орландо аллигатор утащил в воду ребенка в парке Disney