За минулу добу на територій Тернопільської області виникло 5 пожеж

Поділитися

13:30 Борщівський район. На автодорозі в смт. Мельниця-Подільська у напрямку с. Дзвинячка, виникла пожежа легкового автомобіля ВАЗ 2101 .

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено електропроводку моторного відсіку автомобіля. Пожежу ліквідовано до прибуття чергового караулу МПК смт. Мельниця-Подільська.

16:20 Теребовлянський район. На відкритій території по вул. Січових Стрільців у м. Теребовля виникла пожежа сухої трави на площі 0,01 га.

Пожежу ліквідовано черговим караулом ДПРЧ – 12 Управління.

02.14 Борщівський район. В с. Горошова виникла пожежа житлового будинку.

Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття на площі 100 м.кв. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Пожежу ліквідовано черговим караулом МПК смт. Мельниця-Подільська з використанням допоміжної техніки місцевого населення.

02.40 Кременецький район. В м. Почаїв по вул. Радивилівська, виникла пожежа господарської будівлі.

Внаслідок пожежі вогнем знищено: перекриття та покриття, на площі 75 м.кв., 8 складометрів дров, 130 тюків сіна, 100 тюків соломи, та речі домашнього вжитку.

Пожежу ліквідовано черговими караулами ДПРЧ-5 та 23 ДПРП ДПРЧ-5 Управління.

Під час гасіння пожежі врятовано 2 свині, 1 ВРХ, 1 житлову будівлю, 2 господарських будівлі та всього матеріальних цінностей на суму 80 тис. грн.

04.55 Кременецький район. В м. Почаїв по вул. Шевченка, виникла пожежа господарської будівлі.

Внаслідок пожежі вогнем знищено покриття та перекриття на площі 50 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

Пожежу ліквідовано черговим караулом ДПРЧ-5 Управління.

Украинские чиновники продолжают работу над развитием индустрии азарта – бесплатные игровые автоматы на специализированном портале

Жителька Тернополя виграла у лотерею 120 тисяч гривень