Двох пішоходів та велосипедиста збили водії автівок на дорогах області

Поділитися

Троє жителів області потрапили до лікарні в результаті дорожньо-транспортних пригод на дорогах Тернопільщини.

Повідомлення про автопригоду надійшло в Заліщицьке відділення поліції 20 липня о 00:05 від невідомого чоловіка. На місце ДТП виїхала слідчо-оперативна група.

За попередньою інформацією, водій таксі марки “ВАЗ-21099”, рухаючись вулицею Хмельницького, під час розвороту допустив наїзд на пішоходів, які йшли тротуаром. Під колесами легківки опинилося місцеве подружжя. Вони в результаті аварії звернулися до травматологічного відділення з тілесними ушкодженнями та саднами.

Із забоями грудної клітки та лобної ділянки голови до лікарні потрапив житель села Микулинці Теребовлянського району. Його на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече збив водій автомобіля “MERCEDES-BENZ S 550”. Потерпілий рухався на велосипеді і не врахувавши дорожньої обстановки, під час перетину проїжджої частини, потрапив під колеса іномарки.

Обидві аварії внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 1 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобамиповідомили “Про все” у секторі комунікації ГУНП в Тернопільській області

Господар знехтував безпекою авто – злодій скористався

150 фермерів придбали 150 автоматів: усі чиновники в районі стали “шовковими”