Геть загарбників у рясах

Поділитися

P0H1KelwlT0УПЦ МП на сьогодні є пропагандивною машиною, мета якої – відвернути українців від власного коріння і зорієнтувати їх на «московську правду». Патріарх Кирил працює на російську владу і забезпечує сепаратистські осередки на теренах України. Очільник УПЦ МП неодноразово заявляв, що України не існує, і що на Сході нашої країни відбувається «міжусобна війна», а Росія лише заступається за мирних жителів.

Такий сепаратистський осередок в Тернополі представлений церквою на вулиці Євгена Коновальця 1.Сьогодні, 24 липня, активісти НВР «Правий сектор» Тернопільщини провели пропагандиську акцію, щоб ознайомити людей зі всіма аспектами УПЦ МП. Донести до людей істину, наголосити на тому, що дана церква фінансує російські війська і кожна куплена свічка – це куля, яка вбиває українського воїна, що забезпечує нам мир в тилу.

2a0lRVWjdAsОднак вірні УПЦ МП сприйняли правосекторівців неадекватно. Вони викликали поліцію і почали кричати на активістів. Та навіть до зазомбованих прихильників МП, хлопці та дівчата з «Правого сектору», без жодних проявів агресії, намагалися донести правду, розповісти про те, що наші воїни гинуть від кривавої руки Росії, а їхня церква вносить у це свою лепту.

Усі ми, українці, маємо молити Бога про єдність – про те, щоб православні церкви об’єдналися і створили Єдину Українську Помісну Церкву. Московським імперіалістам це невигідно, але правда переможе! ay49T7wJCyo fxhipAt0MsM I-OSNgsLsAk KZ3KzfaHCMU OqRhIVQOxz4 Q0tmr1WgCFI ZmGJVMKVsVQ ZU0UbMBX-FA

 

У Тернополі СБУ затримала на хабарі двох працівників фіскальної служби

Повідомлення про замінування ТНЕУ виявилося неправдивим: злочин скоїв студент