І знову вода на спекотний фронт

Поділитися

IMG_68387 липня 2016 року ГО “Схід та Захід єдині” відправили на фронт чергову передачу мінеральної води вагою у півтори тонни.

Нещодавно в одному з коментарів до матеріалу про воду наша Вікторія Фетісова (“Ромашка”) написала: – Вода вкрай потрібна у цю спеку… Від хлопців дзвінки з проханням про питну воду! Дякуємо, що турбуєтесь за наших ЗАХИСНИКІВ…

Отож координатор організації по західній Україні Василь Конько разом з активістом Олегом Тимошенко організували вчорашню відправку від імені групи на схід. Допоміг нам в цьому, причому вже невперше, Анатолій Семенюк – заступник директора ТОВ “Роса Волині”, що у місті Крем’янці на Тернопільщині. За його допомогу у постачанні мінеральною водою бійців на передовій наші волонтери вручили пану Анатолію подяки-грамоти. Отак – то, ми пишаємось своїми благодійниками !

Вода способом експрес-доставки поїхала: одна “палета” на бійців – розвідників УНСОвців, які стримують ворога Луганщині – до речі у підрозділі чимало тернополян в тому числі і Юрій Симчишин, а друга “палета” на незрівнянну “Ромашку” до Лисичанська. Звідти вона разом з іншими волонтерами буде розвозити її по передовій. Хто хоче допомгти нам, завжди будемо раді. Зголошуйтесь ! Передова чекає ! Допоможемо армії разом !

Ігор Крочак, прес-секретар ГО “Схід та Захід єдині”

(фото Василя Конько та Олега Тимошенко)

8 липня 2016 року

На тернопільському фестивалі “Файне місто” орудують злодії

Заява прес-центру штабу АТО з приводу “палева” Громадського телебачення