KIA визнали найякіснішим авто у США

Поділитися

2016-Kia-Sportage-SUV-LX-4dr-Front-wheel-Drive-Photo-3.pngКорейський автовиробник Kia посів перше місце в американському рейтингу якісних автомобілів і відтіснив бренди, які зазвичай претендують на успіх, передає ВВС.

Це уперше марка машин середнього класу отримала найвище місце в рейтингу за результатами щорічного дослідження консалтингової компанії J.D. Power.

За результатами опитування понад 80 тис. покупців автомобілів, протягом перших 90 днів з моменту продажу з Kia було найменше проблем.

За корейцем в рейтингу за цим показником стоять Porsche, Hyundai, Toyota and BMW. Найгірші показники у Smart, Fiat, Volvo, Land Rover та Mini.

У рейтингу 33 марки автомобілів, 21 з них продемонструвала покращення показників у порівнянні з минулим роком.

Дослідження також показало, що тільки вдруге за останні 30 років американські бренди разом отримали вищі оцінки, ніж іномарки.

Компанія J.D. Power стверджує, що в останні роки електронні функції, зокрема Bluetooth, розпізнавання голосу та сенсорні екрани могли часто “збиватися” і погіршували показники машин. Цього року автовиробники змогли покращити надійність цих функцій.

Hyundai Motor разом з Kia посідають п’яте місце серед автовиробників за обсягом продажів у світі.

“Хаббл” сфотографував космічного “пуголовка”

Українка Наталя Прищепа тріумфувала на чемпіонаті Європи з легкої атлетики