На Тернопільщині приватний підприємець відповідатиме за ухилення від сплати 2 млн грн податків

Поділитися

777257_tualetnij-papr-v-klozet-ternoplsko-podatkovo_demotivators_ruСлідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Тернопільській області завершено розслідування кримінального провадження стосовно фізичної особи – підприємця за фактом умисного ухилення від сплати податків, використання завідомо неправдивих документів та невиконання судового рішення.
Підприємець відобразив у бухгалтерському обліку та податковій звітності недостовірні первинні документи про придбання товарів та послуг з метою незаконного заниження об’єктів оподаткування з податку на доходи фізичних осіб та з податку на додану вартість, внаслідок чого до бюджету не надійшло майже 2 млн грн податків.
Крім того, у ході слідства суб’єкт підприємницької діяльності кілька разів відмовлявся виконувати рішення суду, що стосувалось досудового розслідування кримінального провадження.
Загалом з початку року слідчі податкової міліції ДФС направили до суду 10 кримінальних проваджень, у яких під час досудового слідства відшкодовано 1,3 млн грн та накладено арешт на майно на суму 20 млн гривень, повідомили “Про все” у відділі організації роботи Головного управління ДФС у Тернопільській області

Адвокати Мессі оскаржать його вирок

У Саакашвілі викрали автомобіль за 6 мільйонів гривень