Папір туалетний “Тернопіль” запатентували

Поділитися

papirВ Україні продають туалетний папір “Тернопіль”. Повну назву виробу – “Папір туалетний Тернопіль” запатентовано. Про це повідомив журналіста інтернет-газети “Про все” виробник паперу з Волині , де розміщені виробничі потужності. Назву таку до туалетного паперу вирішили використовувати, коли розпочали продажі у файному місті. Про це телефоном нам розповів волинський підприємець Луцик Петро. Продукція їхня якісна і користується попитом. Більше того, навіть довелось судитися із фальсифікаторами.

Щодо назви міста на туалетному папері, то тут не має жодної політики і владу чи містян файного міста ніхто не хотів принизити. Правда, самі тернополяни вважають, що підприємці молодці і вдало покепкували з керівництва міста, яке, перепрошуємо за грубість, “засрало Тернопіль”. Туалетний виріб має назву ще й “Велетень”. Далі дожартовуйте, шановні читачі самі у коментарях ))

Скільки тонн паперу “Тернопіль” вже виробили і використали – точно невідомо. Підрахунком таким не займаються на підприємстві. Відомо, що один рулон має 80 метрів. Чи матиме продовження “туалетна історія” під час виборів із зображенням тернопільських чи українських політиків – покаже час ))

800x600x20141109_135358.jpg.pagespeed.ic.opNz4sBApw
ЯНУКОВИЧА НА ТУАЛЕТНОМУ ПАПЕРІ МОЖНА КУПИТИ ЗА 35 ГРИВЕНЬ ЗА РУЛОН. ТАКА Ж ЦІНА ЗА ПУТІНА

туалетная-бумага-политики-украины-песочница-ватник-2204999obama6

censor_photoshops_big2

tualet

Свобода слова в Україні незначно покращилась

СБУ попередила розтрату 1,3 мільйона гривень на ремонті автодоріг Тернопільщини