Португалія вперше в історії виграє Чемпіонат Європи

Поділитися

1N6tynflf-UЄ справедливість на світі! Господарі турніру – французи – програли фінальний матч Євро-2016, який їх, як господарів турніру, затягнули за вуха судді. Правда, перемога для португальців теж виглядає манною небесною з однією перемогою на турнірі проти Вельсу. Проте, замахало вже, що спорт ставлять в угоду політичних інтересів януковичів-суркісів, путіних і навіть оландам для згуртування нації.

Ще довго симпатики і критики сперечатимуться чи дійсно отримав настільки важку травму Роналду, чи він схитрував, розуміючи у перші пів тайму, що португальцям нічого не світить.

Як би там не було, французи у грі з португальцями не виглядали явними фаворитами, рівень лідера гальських півнів Грізманна був далекий від того, щоб творити історію. Зате Едер із сиротинця, батьків якого лишили батьківських прав зумів таки знайти шпарину у воротах Льоріса на 109 хвилині і Португалія чемпіон Європи. До честі португальців – виграли вони без Роналдо, якого на 8 хвилині трамував Паєт. На 26 хвилині лідера португальців замінив Куарежма.

 

Син “терориста №1” обіцяє США помститися за батька

З Почаєва розпочався хресний хід агентів ФСБ на Київ?